Äidin vapaapäivä: nopeasti ateria vinkkejä isät ja lapset

Jos olet äiti, joka normaalisti kokkeja perheesi, on yksi asia olen melko varma et halua tehdä äitienpäivänä – ja se on kokki! (Jos olet naimisissa niin äiti, ottamaan vaarin.)

Paista kevyempi korvapuusteja (pop-tuore tölkin Pillsbury); Käytä vähemmän rasvaa Bisquick ja noudata ruutuun tehdä lettuja tai vohveleita. Jos teet pannukakkuja, jazz niitä sekoittamalla joissakin jäädytetty mustikoita. Jos teet vohveleita, ne voi viipaloidut mansikat ja tarjoile loraus Light Cool Whip tai kevyt kermavaahtoa (alkaen painetölkki); Tarjoilla smoothie Pakastetuilla tai tuoreita hedelmiä, hedelmämehua, jogurttia, ja kevyt vanilja jäätelöä tai rasvatonta jäädytetty jogurtti; Kerros ylös kaunis jogurtti parfait. Käytä maustettu jogurtti, alkuun kanssa marjoja tai viipaloidut hedelmät, niin vähärasvainen mysli. Toista kerroksia, jos on tilaa parfait lasi; Aloita multigrain leivänpaahdin vohveleita. Top tuoreita hedelmiä, ripaus tomusokeria, ja loraus Light Cool Whip tai valon kermavaahdon; Grilli kinkkua-ja-juusto leivos avoin kohdattiin Leivänpaahdin: Top täysjyväpitoisen leivos puoli pari viipaletta extra-vähärasvaista kinkkua, ja ripottele silputtu, kevyempi juusto, valinnan. Broil tai paahtoleipää, kunnes juusto on hienosti sulanut; Tee linnun pesä aamiainen: Coat 9 tuuman, teflon paistinpannu avokätisesti rypsiöljy cooking spray kuumentaen yli keskipitkän kuumuudelle. Top kupin jäädytetty, silputtu hash ruskeat (valita joitakin 0 grammaa rasvaa kohti) ja keitä kunnes mukavasti ruskea pohjassa. Coat yläosien hash ruskeat kanssa rypsiöljy cooking spray, sitten kääntää ne ympäri ja ruskea toisella puolella. Kun he kauniisti ruskistunut, työnnä hash ruskeat kaikki reunoilla pannun (tehdä aukko keskellä pannulla). Coat reikä rypsiöljy cooking spray, sitten crack muna aukkoon. Peitä pannulla ja anna muna keitä jos pidät siitä aurinkoinen puoli ylöspäin. Jos pidät sitä paistettu molemmin puolin, käännä koko roska yli paista muna n toiselle puolelle. Tarjoile viipaloitu tomaatti, ketsuppi, ja tuoreet hedelmät; Tarjoile tahansa yllä aamiaista kohteita tuoreita hedelmiä kabob (vain riviin hedelmiä paloina vartaassa) tai meloni viipale päällä rypäleitä tai tuoreita marjoja.

Vaikka äidin rakkaansa eivät tarkalleen maustetaan kokit, he voivat antaa hänelle päivän pois ruoanlaiton käyttämällä tuotetta löydy mistään supermarketissa. Tämä ei ole niinkään “ruoanlaitto” kuin “kokoamalla” aterian.

Silti emme puhu roskaruuan. Kaikki ruoat kuvattu alla voi olla osa terveellistä ruokavaliota, ja olemme korosti trimmausta ylimääräisiä kaloreita ja rasvaa grammaa ja lisäämällä korkeamman kuitua, korkea ravinteiden elintarvikkeita aina kun mahdollista.

Niin, äiti, tulostaa tämän artikkelin ja jätä se missä isä ja lapset voivat löytää sen. Vihje häpeämättömästi. Sitten valmistautua hemmotellaan!

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto