haimatulehdus valmistautuminen varaamiseksi

Hakeutua välittömästi lääkärin apua, jos koet vatsakipuja, joka on niin vakava, että et voi istua tai löytää asennossa, että mukavamman.

Jos sinulla on muita merkkejä tai oireita, tehdä ajanvarauksen kanssa perhelääkäri tai yleislääkäri. Jos lääkäri epäilee sinulla voi olla haimatulehdus, saatat olla tarkoitettu lääkäri, joka on erikoistunut ruoansulatuskanavan (gastroenterologist).

Koska nimitykset voi olla lyhyt, ja koska siellä on usein paljon keskustella, se on hyvä idea on valmisteltava huolellisesti. Seuraavassa on joitakin tietoja, joiden avulla saat valmis ja tietää mitä odottaa lääkäriltä.

Aikasi lääkärin kanssa on rajoitetusti, joten valmistelee lista kysymyksiä auttaa sinua tekemään suurimman osan ajasta yhdessä. Listaa kysymyksiin tärkein vähiten tärkeä, jos aika loppuu. Haimatulehduksen, moniin peruskysymyksiin kysyä lääkäriltä ovat

Mitä voit tehdä

Mitä odottaa lääkäriltä

Lisäksi kysymyksiä, että olet valmis kysyä lääkäriltä, ​​älä epäröi kysyä muita kysymyksiä.

Lääkäri saattaa kysyä useita kysymyksiä. Koska valmiita vastaamaan niihin voi antaa enemmän aikaa kattamaan pisteitä haluat käsitellä. Lääkäri voi pyytää