hometta allergia

allergiat Trends

Jos olet allerginen hometta, olet luultavasti jo huomannut: Se voi olla vaikeaa välttää tavaraa. Se ei vain piilottaa pimeässä, kosteissa kellareissa. Se voi myös kasvattaa oman kylpyhuoneen laatat tai ympärille ikkunat.

Ah, fall. Täydellinen aika saada ulkopuolella pitkiä kävelyretkiä naapurustossa, nousut kukkuloilla, ja syksyllä puutarhanhoito; Mutta se “ah” voi nopeasti tulla “ah-choo”, jos olet yksi niistä 36 miljoonaa monet ihmiset maailmassa kausiluonteinen allergia ongelmia. Nuha, kutina, ja ruuhkia – kaikki Tyypillisen allergiaoireita – voi hidastaa menoa ja tehdä sinusta onneton; Vaikka on ollut dramaattinen edistysaskeleet äskettäin allergian hoidossa, asiantuntijat sanovat jos olet allergia-altis, voit ottaa useita …

Kun joutua kosketuksiin muottiin, voit saada oireita kuten vuotava tai tukkoinen nenä ja kutiava, vetiset silmät. Ja jos et saa sitä hoideta, se voi joskus aiheuttaa enemmän vakavia terveysongelmia.

Miten se Syy; allergiat

Muotti on sieni, jossa on iso työ luonnollisessa maailmassa: Se jakautuu kuollutta kasviainesta. Se leviää pieniä itiöitä, jotka voivat aiheuttaa allergisen reaktion, mutta vain muutamia tyyppejä tuoda allergioita.

Mistä tietää, onko olet allerginen

Ainoa tapa voit tietää varmasti on nähdä allergialääkäri. Hän kysyä oireita ja mitä näyttää laukaista ne. Jos hän luulee olet hometta allergia, hän luultavasti tehdä kokeita vahvista sitä.

Kun Mol; Allergie; tapahtua

Vaikka ne sattuvat tahansa aikaan vuodesta, allergiat ulkona hometta voi olla huonompi kesällä ja syksyllä. Ne voivat olla erityisen huono, kun märät lehdet istuskella paaluilla.

Miten estää Oireet

Pysyä sisällä kun muotin laskee ovat korkeat; Pidä märät lehdet poissa kotoa. Puhdista kourut; Eroon seisovan veden omalla pihalla.

Riisua kengät ovella; Puhdista kylpyhuone usein valkaisuainetta ja päästä eroon saippuakuonan, joka voi satama multaa; Kun olet suihkussa, avaa ikkunan tai ajaa poistopuhallinta; Korjaa vuodot heti. Kuivat märkätiloissa 48 tunnin kuluessa estämään sieni kasvamasta; Suorita kuivaaja kosteisiin kellareihin tai muihin huoneisiin; Käytä tyhjiö, jossa on HEPA-suodatin.

Ongelmien välttämiseksi hometta se ulkopuolella

Pitääkseen homeen allergiat pois, kun olet sisällä kodin

Oireiden hoitoon

LÄHTEET

Academy of Allergy, Asthma & Immunology: “Mold Allergia.”

Astma ja allergia Foundation of America: “Mold Allergia.”

Derek K. Johnson, MD, allergologi Fairfax, Va; lääketieteellinen neuvonantaja, astma ja allergia Foundation of America.

Kokeile over-the-counter antihistamiinit, silmätipat tai nenäsuihkeita; Keskustele lääkärisi reseptilääkkeiden; Kysy allergist jos pitäisi saada allergia laukausta.