hyödynnä masennus tukiryhmien

Kun olet masentunut, se on yhteinen vetäytyä ystävien ja perheen kanssa. Tämä voi tehdä sinusta tuntuu eristyksissä ja yksin – mutta et ole. Masennus vain tekee sinusta tuntuu että olet. CDC raportoi, että 1 10 US aikuisten masentunut.

Masennuksen hoitoon usein lääkitys, terapia, ja terveiden elämäntapojen muutoksia, kuten säännöllinen liikunta ja hyvä nukkua tottumukset. Tukiryhmiä – joko verkossa tai henkilökohtaisesti – voi myös olla tärkeä osa monipuolista masennuksen hoitosuunnitelman.

Ensimmäinen askel on löytää masennus tukiryhmä joka sopii hyvin tarpeisiisi.

Monet tekijät ovat mukana tässä päätöksessä

Jos sinulla on vaikeuksia löytää hyvä tukiryhmä, pitää mielessä, että online-tuki tai chat-ryhmiä voi olla yhtä hyödyllistä. Kysy lääkäriltäsi kaikki paikalliset tai verkossa masennus tukiryhmiä, tai soita alueen sairaaloissa, onko jokin on saatavilla. National Alliance on mielisairaus (1-800-950-NAMI) voi ohjata sinut paikalliseen tai online-tukeen.

“Tukiryhmiä ovat hyviä koulutus- masennuksesta ja ihmisille, jotka tuntevat yksin ja eristyksissä sosiaalisesti”, sanoo Scott Bea, PsyD. Hän on psykologi Cleveland Clinic Center for Behavioral Health Ohiossa.

Saadakseen paremmin, sinun täytyy aloittaa työntää itse olla noin toiset “, hän sanoo.” Isolation pahentaa masennusta. “Tukiryhmiä voi olla tapa testata vesillä ja saada uudelleen kytketty yhteiskuntaan.

Usein se voi olla helpompi keskustella tuntemattomien noin masennuksen kuin ystäviä ja rakkaitaan. Lisäksi nämä ryhmät voivat antaa ihmisten jakaa strategioita selviytyä masennukseen.

Tukiryhmiä, ja suhteet ne tukevat, voivat myös auttaa estämään tulevia masennusjaksot, hän sanoo. “Being kytketty rakentaa sietokykyä”, sanoo Bea.