lihavuus hoidot ja lääkkeet

Tavoitteena lihavuuden hoito on saavuttaa ja yöpyä terveen painon. Voit joutua työskennellä tiimin terveydenhuollon ammattilaisten – kuten ravitsemusterapeutin, käyttäytyminen ohjaaja tai lihavuus asiantuntija – auttaa ymmärtämään ja tehdä muutoksia syöminen ja toimintaa tottumukset.

Alkuperäinen hoito Tavoitteena on yleensä vaatimaton laihtuminen – 3-5 prosenttia oman kokonaispainosta. Tämä tarkoittaa, että jos painavat 200 kiloa (91 kg) ja ovat lihavia BMI standardit, sinun täytyy menettää vain noin 6-10 kiloa (2,7-4,5 kg) terveydelle alkaa parantua. Kuitenkin enemmän painoa menetät, sitä enemmän hyödyt.

Kaikki painonlasku ohjelmat vaativat muutoksia ruokailutottumuksiaan ja liikunnan lisääminen. Hoitomenetelmät, jotka ovat sinulle riippuu tasosta lihavuus, yleistä terveydentilaa ja halu osallistua oman painonlasku suunnitelma.

ruokavalion muutokset

Muu käsittely työkalut sisältävät

Vähentäminen kaloria ja harjoitellaan terveellisempiä ruokailutottumuksia ovat elintärkeitä voittamiseen liikalihavuutta. Vaikka saatat laihtua nopeasti ensin, hitaasti ja tasaisesti laihtuminen pitkällä aikavälillä pidetään turvallisin tapa laihtua ja paras tapa pitää se pois päältä pysyvästi.

Liikunta ja toiminta

Vältä rajuja ja epärealistinen ruokavalion muutokset, kuten kaatua ruokavalioita, koska he todennäköisesti auttaa pitämään ylipaino pois pitkällä aikavälillä.

käyttäytyminen muuttuu

Plan osallistua kattavan painonpudotusohjelmaa vähintään kuusi kuukautta ja ylläpitovaiheessa ohjelman vähintään vuoden tehostaa kertoimella painonlasku menestys.

Reseptiä painonlasku lääkitys

Ei ole paras laihdutusruokavalioon. Valitse yksi, joka sisältää terveellisiä elintarvikkeita, että tunnet toimii sinulle. Ruokavalion muutokset lihavuuden hoitoon sisältyy

Painonlasku kirurgia

Varo nopeita korjauksia. Saatat olla houkutusta villitys ruokavalion, jotka lupaavat nopea ja helppo laihtuminen. Tosiasia on kuitenkin se, että ei ole olemassa magic elintarvikkeet tai nopeita ratkaisuja. Villitys ruokavalion voi auttaa lyhyellä aikavälillä, mutta pitkällä aikavälillä tulokset eivät näytä olevan parempia kuin muut ruokavaliot.

Muut hoidot

Samoin voi laihtua kaatua ruokavalioon, mutta olet todennäköisesti saada sitä takaisin, kun lopetat ruokavalio. Laihtua – ja pitää se pois – sinun täytyy hyväksyä terveen ruokailutottumuksia, että voit ylläpitää ajan mittaan.

Lisääntynyt liikunta tai liikunta on olennainen osa lihavuuden hoitoon. Useimmat ihmiset, jotka pystyvät säilyttämään laihtuminen yli vuoden päästä säännöllinen liikunta, jopa kävellen.

Voit parantaa toiminnan tasolla

Käyttäytyminen muutos ohjelma avulla voit tehdä elintapojen muutokset ja laihtua ja pitää se pois. Vaiheet ottamaan on paitsi tarkastella nykyisen tottumukset selvittää mitkä tekijät, korostaa tai tilanteita saattanut vaikuttaa omaan liikalihavuutta.

Jokainen on erilainen, ja on erilaiset esteet hallintaan painoa, kuten puute aikaa käyttää tai myöhäisillan syöminen. Räätälöidä käyttäytyminen muuttuu vastaamaan yksilöllisiä huolenaiheita.

Käyttäytymisen muutos, joskus kutsutaan käyttäytymisen hoito, voivat sisältää

Laihdutus vaatii terveellisen ruokavalion ja säännöllisen liikunnan. Mutta tietyissä tilanteissa, reseptiä painonlasku lääkitys voi auttaa.

Muista kuitenkin, että painonlasku lääkitys on tarkoitettu käytettäväksi yhdessä ruokavalion, liikunnan ja käyttäytymisen muutoksia, ei niiden sijasta. Jos et tee näitä muita muutoksia elämässäsi, lääkitys on todennäköisesti toimi.

Lääkäri voi suositella painonlasku lääkitys jos muut laihtuminen ei ole toiminut sinulle ja täytettävä yksi seuraavista kriteereistä

Estäminen paino palautuu jälkeen lihavuuden hoidon

Ennen kuin valitset lääkitystä teille, lääkäri harkitsee terveystiedot sekä mahdollisia sivuvaikutuksia. Jotkut painonlasku lääkitys ei voi käyttää naiset, jotka ovat raskaana, tai ihmisiä, jotka ottavat tiettyjä lääkkeitä tai on krooninen terveyttä.

Yhteisesti määrätty painonlasku lääkkeitä ovat orlistaatti (Xenical), lorcaserin (Belviq), fentermiini ja topiramaatti (Qsymia), buproprioni ja naltreksoni (Contrave), ja liraglutidia (Saxenda).

Tarvitset tarkkaa lääketieteellistä valvontaa ottaen reseptiä painonlasku lääkitys. Pidä myös mielessä, että painonlasku lääkitys ei ehkä toimi kaikille, ja vaikutukset voivat heiketä ajan myötä. Kun lopetat painonlasku lääkitys, voi saada takaisin paljon tai kaikki paino olet menettänyt.

Joissakin tapauksissa, painonlasku kirurgia, jota kutsutaan myös Laihdutusleikkaus, on vaihtoehto. Painonlasku kirurgia rajoittaa ruuan määrää pystyt mukavasti syödä tai vähentää imeytymistä ruokaa ja kaloreita tai molempia. Vaikka painonlasku kirurgia on paras mahdollisuus menettää eniten painoa, se voi aiheuttaa vakavia riskejä.

Painonlasku kirurgia liikalihavuus voidaan harkita, jos olet kokeillut muita menetelmiä laihduttaa jotka eivät ole toimineet ja

Se ei takaa, että menetät kaikki ylipaino tai että sinun pitää se pois pitkällä aikavälillä. Painonlasku menestys leikkauksen jälkeen riippuu sitoutumisesta elinikäisen muutoksia syöminen ja liikuntatottumukset.

Se ei takaa, että menetät kaikki ylipaino tai että sinun pitää se pois pitkällä aikavälillä. Painonlasku menestys leikkauksen jälkeen riippuu sitoutumisesta elinikäisen muutoksia syöminen ja liikuntatottumukset.

Yhteinen painonlasku leikkauksia sisältävät

Vagushermon saarto on toinen hoito lihavuutta. Siihen kuuluu istuttaa laite ihon alle vatsan, joka lähettää ajoittainen sähköinen pulsseja vatsan Kiertäjähermo, joka kertoo aivot, kun vatsa tuntuu tyhjä tai täynnä. Tämä uusi tekniikka saanut FDA: n hyväksynnän vuonna 2014 aikuisten käyttöön, jotka eivät ole voineet laihduttaa kanssa painonpudotusohjelmaa ja joilla on BMI on 35-45 vähintään yhdellä lihavuuteen liittyvä tila, kuten tyypin 2 diabetes.

Valitettavasti on yhteinen takaisin paino mitä liikalihavuuden hoitomenetelmiä yrität. Jos ottaa painonlasku lääkitys, luultavasti takaisin paino, kun lopetat ne. Saatat jopa takaisin paino, kun painonlasku kirurgia, jos jatkat ylensyödä tai overindulge korkea-kalori elintarvikkeet. Mutta se ei tarkoita painonlasku ponnisteluja ovat turhia.

Yksi parhaista tavoista estää saavuttamasta paino olet menettänyt on saada säännöllisesti liikuntaa. Tähtää 60 minuuttia päivässä.

Pidä kirjaa liikuntaa, jos se auttaa sinua pysymään motivoitunut ja kurssissa. Kuten laihtua ja saada parempi terveys, keskustele lääkärisi kanssa siitä, mitä muita toimintoja voit ehkä tehdä ja tarvittaessa kuinka antaa oman aktiivisuuden ja liikkumisen vauhtia.

Voit aina pysyä valppaina paino. Yhdistämällä terveellisempää ruokavaliota ja enemmän toimintaa käytännöllisellä ja kestävällä tavalla ovat parhaita tapoja pitämään painon olet menettänyt pois pitkällä aikavälillä.

Ota laihtuminen ja painon ylläpitoon yhden päivän ajan ja surround itseäsi tukevia resursseja auttaa varmistamaan menestystä. Etsi terveempään elämäntapaan, että voit kiinni pitkällä aikavälillä.