lihavuus-tentit ja testit

Yhdessä säännöllisesti lääkärin tarkastus, sinulla voi olla joitakin kokeita tarkistaa terveydelle.

Lääkäri saattaa haluta tehdä verikokeita varten tyypin 2 diabetes, kilpirauhasen tai maksasairaus, ja korkea kolesteroli tai korkea triglyseridipitoisuus.

Lääkäri tarkistaa verenpaineesi, kysyä mitään lääkkeistä, ja keskustella sairaushistoria ja perheen sairaushistoria. Hän kysyy kuinka aktiivinen olet, onko juot alkoholia (ja kuinka paljon), sinun historia painonnousua, ja kuinka usein olet yrittänyt laihduttaa.

Tietäen vyötärön kokoa yhdessä painoindeksi (BMI) auttaa lääkäriltä tarkistaa riski tyypin 2 diabetes ja sepelvaltimotauti (CAD).

Testit ovat käytettävissä arvioida kehon rasvaprosentti (tietää, kuinka paljon painoa on rasvaa). Tämä eroaa BMI. Joitakin näistä testeistä, voit myös opetella perus aineenvaihdunta kiihtyy (BMR). Tietäen BMR voi auttaa lääkärin tai rekisteröity ravitsemusterapeutin suunnitelma kuinka paljon kaloreita tarvitse joka päivä.

Lääkärit käyttävät BMI auttaa näytön epäterveellistä painon. Jos sinulla on painoindeksi on 30 tai suurempi, ylimääräistä painoa sekä epäterveellinen syöminen malleja ja liian vähäinen liikunta -voidaan olla laskemisesta oman terveyden vaarassa. Jos olet Aasian, terveydelle saattaa olla vaarassa, joiden painoindeksi on 27,5 tai suurempi. 2

Käytä Interactive Tool: Onko BMI Lisääntyvä terveysriskejä? löytää BMI.

Jos olet huolissasi, että lapsesi on ylipainoinen tai vaarassa joutua niin, kysy lääkäriltäsi tarkistaa lapsen kasvua kaavioita ja sairaushistoria kanssasi. Jos lapsesi BMI ja kasvumalli ehdottaa paino-ongelmia, lääkäri antaa lapselle tentti etsimään ongelmia, jotka voivat aiheuttaa painonnousua. Hän voi kysyä syöminen ja liikuntatottumukset. Säännöllinen checkups myös tärkeää ajan.

Käytä Interactive Tool: Mikä on lapsesi BMI? selvittää BMI lapsesi iästä 2 tai vanhempi.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …