luonnollinen kivunlievityksen: lisäravinteet krooninen kipu

Haluat kipua lopettaa. Jotkut luonnollista täydentää voi auttaa. Mutta ensin sinun täytyy tietää, mikä ongelma on.

Parasta on tarkistaa lääkäriltä. Kuvaile mitä tunnet, kun se tapahtuu, ja kuinka kauan se on ollut käynnissä.

Kun tiedät, mitä syy on, voit tutkia kaikki asiat, jotka auttaisivat, joka voi sisältää fysioterapia, liikunta ja ruokavalion muutokset sekä täydentää.

Tarkista, mitkä lisäravinteet ovat hyviä minkä tyyppisiä kipua. Kysy lääkäriltä, ​​mitä on OK voit kokeilla. Jotkut voivat vaikuttaa terveyteen tai lääkkeitä, jotka otat.

Kurkuma on juuri se osa inkivääri perheen. Se hillitsee tulehdusta, sanoo Eva Selhub, MD, kliininen associate Massachusetts General Hospital ja kirjailija Your Health Destiny.

Voit valmistaa tällä tummankeltainen mauste tai tehdä teetä kanssa. Tai ota se kapseleina jopa 1-2 grammaa päivässä.

Harpagojuurta root on yrtti, joka saattaa helpottaa alaselän kipu ja yhteisiä niveltulehdus epämukavuutta. Voit ottaa tarpeeksi saada 30-100 mg aktiivista yhdistettä, harpagoside, päivässä. Jos sinulla on herkkä vatsa, kiinni pienellä annoksella tai saatat saada lievä stomachache.

Capsicum / kapsaisiini tulee chili. Ihoa kerma 0,25% -0,75% kapsaisiinia voi rauhoittaa selkäkipu. Levitä sen suoraan alueelle, joka sattuu. Pillereitä voi myös auttaa ripulia ja kramppeja.

Raunioyrtti. Jos sinulla on pienempi tai yläselän kipu, voit kokeilla iholla tehty comfrey uutetta. Käytä sitä kolme kertaa päivässä. Comfrey voi vahingoittaa maksan, jos sitä otetaan suun kautta, joten älä juo comfrey teetä.

Glucosamin e voi auttaa nivelkipua. Chondroitin, jota myydään usein Glukosamiinin, saattaa helpottaa kipua ja antavat paremman nivelliikkuvuuksien. Ne ovat osa siitä, mitä muodostaa rustoa elimistössä.

Monet ihmiset, jotka glukosamiinia ja chondroitin yhdistellä sitä aspiriinia tai muita hoitoja. Joten on vaikea sanoa, mikä on tehokas.

Anna sille aikaa. Se voi kestää jopa 4 kuukautta nähdä parannusta.

Walgreens lahjoittaa 1% osallistuvista tuotteiden vähittäismyynnin kautta 12.31.17 vitamiini Angels.