luonnollinen kylmä ja flunssa korjaustoimenpiteitä: vitamiinit ja lisäravinteet vilustuminen ja flunssa

Tänä vuonna ihmiset Yhdysvalloissa tulevat alas noin 50 miljoonaa tapausta flunssa ja noin miljardi vilustuminen. Vaikka kurjuutta kylmä ja flunssa kausi saattaa olla väistämätöntä, yksi asia on muuttumassa: missä etsimme helpotusta.

Asiantuntijat eivät ole yllättynyt. “From perinteisen lääketieteen kannalta, ei vain ole paljon, joka on tehokas kylmän ja flunssa”, sanoo David C. Leopold, MD, johtaja integroiva lääketieteellisen koulutuksen Scripps Center for lääketieteeseen San Diego. “Ihmiset yrittävät löytää jotain muuta, joka toimii.

Kannustin voi olla erityisen vahva nyt, kun otetaan huomioon viime aikoina FDA raportoi siitä tehottomuudesta – ja jopa riskit – over-the-counter kylmä ja flunssa hoitoja lapsilla.

Mutta älä vaihtoehtoisia hoitoja tarjoavat helpotusta, että lääkeyhtiöt voi? On yhä enemmän todisteita siitä, että jotkut saattavat – ainakin vaatimaton verran. kääntyi asiantuntijoille saada yksityiskohtia.

First things first: kylmä ja flunssa virukset eivät ole sama asia. Vaikka vilustuminen ovat vetää, flunssa on paljon pahempi.

Mutta koska siellä on jonkin verran päällekkäisyyttä oireita, hoidot ovat usein niputetaan yhteen.

Miten hyvin luonnollinen kylmä ja flunssa korjaustoimenpiteitä toimii? Paul M. Coates, FT, johtaja Office of Ravintolisiä National Institutes of Health, sanoo, että mahdolliset edut näyttävät olevan pieniä. Mutta se on hyvä asia, tavallaan.

“Jos lisäosa on suuri, positiivinen vaikutus, niin me välitä yhtä voimakas negatiivinen vaikutus”, Coates kertoo. Asiantuntijat ovat yhtä mieltä, että suosittu luonnollinen kylmä ja flunssa korjaustoimenpiteitä näyttävät olevan turvallinen keskimääräinen henkilö. Se on tärkeää, kun käsitellään todistamattomia hoitoja. Niin kauan kuin on olemassa pieni riski yrittää täydentää, todisteet hyötyä ei tarvitse olla aivan niin vahva.

Käytän kuponki; Olen ostaa store tuotemerkin; I shop alennustavaratalo; En ota vitamiinit tai lisäravinteet