lupus: vihjeitä parempi nukkua

Kun oli viimeinen kerta, kun nukuin kuin vauva? Oliko se kun olit lapsi? Vuonna Lupus yhteisössä, lupus aktivisti ja potilaan Christine Miserandino sanoo, että kuten monet ihmiset elävät kanssa lupus tai muiden kroonisia sairauksia, uni on vaikea, ja hän näyttää aina “jahtaavat täydellinen unelma.”

Ongelma, Miserandino sanoo, että yksi muutos rutiini ei todennäköisesti paranna unettomuus. Lifestyle tekijät, kuten epäjohdonmukainen bedtimes ja ottaa kofeiinia myöhään voi yhdistää tehdä kellään nukkumisvaikeuksia. Lisää yleisiä ongelmia ihmisille, joilla on lupus – kuten lääkitys sivuvaikutuksia, kipu, ja yöllinen hikoilu, ja sinulla on resepti vaikea nukkua. Vain ajatella sitä kaiken voisi pitää sinut yöllä!

Miserandino tarjoaa näitä vinkkejä ihmisille, jotka menettävät unen takia lupus

Muut yhteisön jäsenet olivat nämä ehdotukset

Mitä pitää hereillä – tai auttaa nukkumaan?

Liity tähän keskustelua Lupus yhteisössä

Jos lääkkeitä, jotka häiritsevät unta, yrittää ottaa ne aiemmin päivällä. Tarkista lääkäriltä ensin ennen muutosten tekemistä; Jos otat lääkettä, joka tekee sinut uneliaaksi, käyttää sitä oman edun ottamalla sitä ennen nukkumaanmenoa. Jälleen tarkista lääkäriltäsi ennen muuttamalla aika; Jos sinulla on paljon mieltäsi, pitää kannettavan viereen nukkumaan. Kirjoita ylös myöhäisillan ajatuksia – ja laita ne päästäsi; Kokeile valkoista kohinaa kone viestittää aivoihin, että on aika nukkua.

Christine Miserandino on lupus puolestapuhuja, joka kirjoittaa, blogeja, ja puhuu elää lupus.

Lupus puolestapuhuja Christine Miserandino tarjoaa vinkkejä, neuvoja ja selviytymisstrategioita elää lupus; Katso video

Esitetyt mielipiteet Käyttäjien luoma sisältö aloilla, kuten yhteisöjä, selostuksia, luokitukset tai blogit ovat yksinomaan Käyttäjän, joka voi olla tai ei ole lääketieteellistä tai tieteellistä koulutusta. Nämä lausunnot eivät edusta mielipiteitä. Käyttäjien luoma sisältö alueet eivät lääkärin arvioida tai joku jäsen toimituskunnalle tarkkuus, tasapaino, objektiivisuutta, tai muusta syystä, paitsi noudattaa käyttöehtojamme. Jotkut näistä lausuntojen voi sisältää tietoa hoitoon tai käyttötarkoitukset lääkevalmisteet, joita ei ole hyväksynyt Yhdysvaltain Food and Drug Administration. ei tue mitään tiettyä tuotetta, palvelua tai hoitoon.

Luodaan yhdenmukaiset nukkumaanmenoa rutiini. Ota rentouttava suihku, lukea jonkin aikaa, ja mennä nukkumaan samaan aikaan joka yö; Kokeile kamomilla teetä ennen nukkumaanmenoa auttaa rentoutumaan.

Älä pidä Käyttäjien luoma sisältö kuin lääkäriin. Koskaan hidastaa tai jättää etsivät lääkärin neuvoa lääkäriltä tai muun pätevän terveydenhuollon tarjoaja, koska jotain olet lukenut päälle. Sinun tulisi aina puhua lääkärin kanssa ennen kuin aloitat, lopeta, tai muuttaa määrätty osa hoito- tai hoitoon. ymmärtää, että lukeminen yksittäisiä, tosielämän kokemuksia voivat olla hyödyllinen resurssi, mutta se ei ole koskaan korvaa ammatti-lääkäriin, diagnosointiin tai hoitoon pätevän terveydenhuollon tarjoaja. Jos epäilet on hätätilanne, soita lääkärille tai soittaa 911 välittömästi.