maarianhohdake (pdqто): täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede [] -yleiset cam tietoa

Täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede (CAM) -myös kutsutaan lääketieteeseen -Sisältää laaja paranemista filosofioita, lähestymistavat ja hoitoja. Hoidossa käytetään yleisesti nimitystä komplementaarinen, kun sitä käytetään lisäksi tavanomaisten hoitojen, sitä kutsutaan usein vaihtoehtona silloin, kun sitä käytetään sen sijaan tavanomaisen hoidon. (Tavanomaiset hoidot ovat ne, jotka ovat laajasti hyväksyttyjä ja harjoittama valtavirran lääketieteellinen yhteisö.) Riippuen siitä, miten niitä käytetään, jotkut hoitoja voidaan pitää joko täydentäviä tai vaihtoehtoisia. Täydentäviä ja vaihtoehtoisia hoitoja käytetään pyritään estämään sairauksia, vähentää stressiä, estää tai vähentää sivuvaikutuksia ja oireita, tai valvontaa tai parantamaan sairauksia.

Tämä täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede (CAM) tiedot yhteenveto antaa yleiskuvan käytön aromaterapia ja eteeriset öljyt ensisijaisesti parantamaan elämänlaatua syöpäpotilaiden. Yhteenvedossa lyhyt historia aromaterapiaa, katsaus laboratoriotutkimuksissa ja kliinisissä kokeissa, ja mahdolliset haittavaikutukset liittyvät aromaterapia käyttöön; Tämä yhteenveto sisältää seuraavat keskeiset TIETOJA; Aromaterapia on terapeuttinen eteeristen öljyjen (tunnetaan myös haihtuvia …

Syöpäpotilaat harkita täydentäviä ja vaihtoehtoisia hoitoja pitäisi keskustella tästä päätöksestä lääkärin kanssa, sairaanhoitaja tai apteekkihenkilökunta kuin ne olisivat mitä tahansa terapeuttinen lähestymistapa, koska jotkut täydentäviä ja vaihtoehtoisia hoitoja voi häiritä niiden tavanomaista hoitoa tai saattaa olla haitallisia, jos käytetään tavanomaisella hoidolla.

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute