magnolia: käytöt ja riskit

Kuori joidenkin lajien magnolia puita käytetään suosittu kasviperäisten hoito perinteisen kiinalaisen ja japanilaisen lääketieteen. Kiinassa yrtti kutsutaan Houpu.

Karvas maku kuori sisältää vähintään 250 kemikaaleja, joista useat voi olla käyttökelpoinen hoidettaessa terveysongelmia.

Gelatiini on proteiini valmistettu nahasta ja luista sikojen ja lehmien. Se on yleinen ainesosa useita tuotteita, includin; Makeu; foo; lääketiede; rokotteet

Ihmiset ovat perinteisesti käyttäneet magnolia yrittää hoitaa

Ahdistus. Yhdessä tutkimuksessa hoito sisältävä magnolia uute liittyy vähemmän ahdistusta vaihdevuodet ohittaneilla naisilla.

Ruoansulatuskanavan ongelmia. Joissakin tutkimuksissa hoito, joka sisälsi magnolia vähentynyt kipua ja ummetuksen ihmisiä, joilla on tyypin ruoansulatushäiriöt.

Allergiat. Joidenkin tutkimusten mukaan se on anti allergia vaikutuksia.

Lisäksi jotkut tutkimus – ihmisillä ja eläimillä – ehdottaa magnoliakuva voivat myös olla käyttökelpoisia tällä tavoin

Jotkut tutkimuksista on ilmennyt muita mahdollisia hyötyjä magnolia: Se voisi myös auttaa hoitamaan tai ehkäisemään

Täydennys päättäjät voivat ehdottaa erilaisia ​​määriä tuotteensa eri tarkoituksiin. Kuitenkin optimaalinen annoksilla magnolia ei ole asetettu mitään ehtoja. Ja laatu ja tehoaineet täydentää voi vaihdella suuresti maker maker. Tämä tekee vaikeaksi asettaa standardin annoksen.

Et voi saada magnolia luonnostaan ​​elintarvikkeista.

Magnolia kuori uute on testattu tutkimuksissa ainesosana purukumia. Purukumi magnolia riuute voi edistää parempaa hengityksen ja ikenien terveyttä. Nämä havainnot saattavat johtaa kehitystä tuotemerkkejä purukumin sisältävät tämän ainesosan.

Riskejä. Vältä magnolia raskauden aikana. Ja ole varovainen, jos otat lääkettä unilääkkeenä tai vähentää ahdistusta.

Vuorovaikutusta. Kun magnolia kuori yhdessä lääkkeiden edistää unta tai ahdistuksen hoitoon saattaa aiheuttaa uneliaisuutta. Tämä voi tehdä vaarallista sinulle kuljettaa ajoneuvoa tai käytä raskaita koneita.

Kerro lääkärille kaikista täydentää olet ottaen, vaikka he luonnollisia. Näin lääkäri voi tarkistaa kaikkien mahdollisten sivuvaikutusten tai yhteisvaikutuksia mitään lääkkeitä.

Taidosta ei säännelty FDA.

LÄHTEET

Lee, Y.J. Pharmacology & Therapeutics, May 201; vol 130: ss 157-176.

AltMedDex Consults: “Hou po – kiinalainen yrtti mini-review.”

Campus, G. Caries Research, elokuu 3 201; vol 45: ss 393-399.

Greenberg, M. Journal of Agricultural and Food Chemistry, marraskuu 14, 200; vol 55: s 9465-9469.

AltMed-REAX potilaalle: “Magnolia kuori.”

Joka Ravinteiden; Puuttuu?