mango ostajan opas

Ostosvinkki: ripest mangoja on makea hedelmäinen tuoksu niiden varren päistä ja lihaa, joka antaa hieman kun kevyesti painettaessa. (Älä tuomitse Colo; punoitus ei aina sama kypsyys.)

Varastointi Vihje: Kylmässä kypsä mangot enintään viisi päivää. Yritys mangot kypsyvät huoneen temperatur; nopeuttaa prosessia asettamalla paperipussiin.

Kuusi erilaista mangot esiintyy yleisesti supermarketeissa ovat yleensä yleisesti merkitty ja vaihtelevat kausittain. Näin voit erottaa mikä täyteläistä mango on teidän markkinoilla tänään.

Ataulfo: Nämä mangos ovat Meksikosta, Ecuador ja Guatemala, ja ne ovat pieniä ja keltainen litistetty soikea muoto. Heidän herkkä maku saldot mausteinen ja makea muistiinpanoja, ja rakenne on ihastuttavan voinen. Ataulfo ​​tulee hetkeksi tammikuussa ja palaa helmikuun puolivälistä elokuun puoliväliin asti.

Francine: Nämä mangot ovat Haitista ja on epätavallinen S-muoto. Se on makea ja kermainen vihertävän keltainen värisävy. Etsi Francine puolivälistä maaliskuun syyskuuhun.

Haden: Ominaista mehevä ananas-peachy trooppinen maku, tämäntyyppinen edustaa yleinen käsitys mango maku. Green-to-keltainen punaisella murtuu, Haden on keskisuurten ja suurten ja joko soikea tai pyöreä. Haden mangot kotoisin Meksikosta ja Etelä-Amerikassa, täyttää hyllyjä helmikuun puolivälistä elokuuhun, ja palaa lokakuun puolivälissä asti vuoden loppuun.

Keitt: Rich, makea, hedelmäinen ja silkkisen pehmeä. Vihreä väri vaatimattomalla Crimson punastumaan, Keitt viljellään Yhdysvalloissa, Meksikossa ja Puerto Rico ja tulvien tallentaa toukokuusta syyskuuhun.

Kent: Tämä mango on epätavallinen väri-vihreä tummanpunainen vivahteita ja pieni keltainen pisteitä. Tämä suuri soikea mango on samanlainen Keitt ja varsin mehukas. Grown Meksikossa, Ecuadorissa ja Perussa, nauttia niistä tammikuusta huhtikuuhun, ja myöhään toukokuun syyskuun puoliväliin.

Tommy Atkins: Näitä mangoja tuodaan Meksikosta, Guatemalasta ja Etelä-Amerikassa, ja löytyy ympäri vuoden. Soikea tai pitkänomainen, se on hieman makea ja melko kuitu- koostumus. Sen väri osuu vihreä ja kulta, jossa lausutaan punainen punastumaan.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto