mãniã¨re tauti ja natrium – aihe yleiskatsaus

Syy MÃnière tauti on tuntematon, mutta se voi liittyä nesteen epätasapaino oman sisäkorvan. Kun neste kerääntyy, se aiheuttaa ylipaineen. Tämä paine vaikuttaa aistinjärjestelmien oman sisäkorvan, joita käytetään tasapainon säilyttämiseksi, mikä johtaa jaksot huimaus.

Jaksot huimaus voivat olla vakavia. Syöminen vähemmän suolaa ei vähennä intensiteetti tai vakavuutta huimaus. Mutta syöminen vähemmän suolaa voi harventaa jaksot, ja

Syöminen vähemmän suolaa ei tarvitse olla kova, mutta sinun täytyy ajatella sitä. Suola on monissa elintarvikkeissa, joten rajoittamalla suolan saantia tarkoittaa enemmän kuin vain eivät käytä suolasirotin. Pakattu (käsitelty) elintarvikkeet ja ravintola elintarvikkeet ovat yleensä melko runsaasti suolaa.

Voit halutessasi käydä joiden rekisteröity ravitsemusterapeutin auttaa pääsemään alkuun tai löytää uusia tapoja leikata suolaa ja syödä terveellistä ruokavaliota.

Vähemmän jaksoja huimausta saattaa myös vähentää ongelmia tasapainossa; Vähemmän jaksoja huimaus tarkoittaa parempaa elämänlaatua.