mark McGwire, ensimmäinen pohja st. louis cardinals

NAME: Mark McGwir; TEAM: St. Louis Cardinal; ASEMA: Ensimmäinen bas; VAHINKO: Kireät takaisin

Koripallo: Toni Kukoč, Philadelphia 76er; Zan Tabak, Indiana Pacers; Baseball: Jaret Wright, Cleveland Indians; Pedro Martinez, Boston Red Sox

Mark McGwire on tunnetuin väsyttävä Roger Maris “kotiin ajaa kirjaa 61 asuntoihin kaudessa, kun hän iski 70 vuonna 1998. Hän seurasi, että kausi lyömällä 65 juoksuja vuonna 1999 ja iski myös hänen 500 th uran kotiin ajaa. Klo 36, hän on hänen 15 th Major League SEASO; hän soitti 12 vuodenaikaa varten Oakland Athletics ja on ollut Cardinals kolme vuodenaikoina. Vaikka Oakland, McGwire lyöttäytyi Josa ÂCanseco muodostaa “Bash Brothers.” Yliopistolla, hän asettaa Pac-10 konferenssissa yhden kauden ennätys 32 juoksuja. Hän soitti vuoden 1984 US Olympic baseball-joukkue.

Aikana keväällä koulutusta, McGwire kehittäneet kipua ja epämukavuutta selässä ja, kun kipu ei nopeasti laantua, hän oli selkä tutkitaan. Hän istui muutamia pelejä ja lepäsi takana parhaiten taisi, mutta lievää kipua jatkui. 15. huhtikuuta, McGwire jälleen tutkittiin, ja pelättiin, että hän saattanut aiheuttaa levyn vammoja, mutta testit olivat negatiivisia. Hän on sittemmin palannut rajallinen, niin normaali, toiminta ja peliaikaa. McGwire selitti tilanteen, “Kun tarkastellaan kaukokohteisiin kauden ja luulet se luultavasti olemaan kiusallinen koko vuoden, niin [et] haluavat ottaa aikaa saada se tehdään ja hoidettu.”

Kiristynyt selkä on paheneminen ja tulehdusta lihasten ja jänteiden takana. Se voi johtua liikakäyttöä tai rasitusvammat, väärä venyttämällä tai vetämällä lihaksia aikana yhden tietyn liikkeen. Erityisesti lihakset vaikuttaa ovat paravertebral lihakset, joita löytyy kummallakin puolella selkärangan alaselän. Lihakset käytetään jokapäiväisessä tapahtumia, kuten kävely tai istuen, mutta ovat erityisen kireät noston aikana. Baseball pelaaja, alue on suurempia paineita lyöminen. Liikkeen aikana svengaava bat, pelaaja nopeasti vääntää tai avaimet selkäänsä. Vamma on ikä- ja paino liittyviä. Urheilijat ovat paljon todennäköisemmin rasittaa selkälihaksia vanhetessa. Mutta kireät selkä eivät rajoitu urheilijoille. Monet ihmiset rasittaa selkälihaksia raskaat nostot laatikoita tai osallistumalla urheilua, koska ne ikääntyessään.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …