Medicare etu: yksityinen sairausvakuutus kautta Medicare

Medicare Advantage suunnitelmat ( ” C osaan ” ‘) tarvitaan kattamaan samat palvelut, jotka Original Medicare kattaa. Jotkut saattavat myös kattaa reseptilääkkeiden ja hammas- tai näönhuollon.

Voit liittyä Medicare Advantage suunnitelma aikana alkuperäisen ilmoittautumisaikana, joka kattaa kolme kuukautta ennen ja kolmen kuukauden kuluttua kuukauden käännyt 65; Sen jälkeen voi liittyä, kytkin, tai pudota kattavuus aikana varsinaisen Open ilmoittautumisaikana välillä 15 lokakuu ja 7 joulukuu, joissa kattavuus potkiminen tammikuu 1. Sitten välillä tammikuu 1, 14. helmikuuta voit vaihtaa takaisin Original Medicare, jos haluat. Muista, että i f pudottaa Medicare Advantage suunnitelma, sinun täytyy vain kunnes 14 helmikuu liittyä Medicare Reseptilääkkeiden Plan lisätä huumeiden kattavuutta. Aikana 1 tammikuu-helmikuu 14 aikana, et voi uudelleen ilmoittautua Medicare Advantage suunnitelma, siirtyminen yhdestä Medicare Advantage suunnitelma toiseen, siirtyminen yhdestä Medicare Reseptilääkkeiden Plan toiselle, tai pudota Medicare Medical säästötilitiedot suunnitelma; Voit vaihtaa 5-tähden suunnitelma muodostuu Medicare, (jos sellainen on omalla alueella) milloin tahansa vuoden aikana, mutta voit vain tehdä tämä kytkin kerran; Jos saat Medicare vuoksi vamman, voit liittyä aikana 7 kuukauden ajanjakson, joka alkaa 3 kuukautta ennen 25. kuukausi työkyvyttömyyden ja päättyy kolme kuukautta sen jälkeen, kun 25. kuukauden vamman; Jos olet Medicare Advantage suunnitelma, et voi myös rekisteröityä Medigap politiikkaa. Tämä johtuu siitä, Medicare Advantage suunnitelmat on tarkoitus kattaa monia samoja etuja, että Medigap suunnitelmia tehdä. Muista, että jos sinulla on Medigap politiikka ja liittyä Medicare Advantage suunnitelma, saatat menettää Medigap politiikan pysyvästi; Jos olet Medicare Advantage suunnitelma, joka tarjoaa reseptilääke kattavuus, et voi rekisteröityä erikseen Medicare Reseptilääkkeiden Plan; Et ehkä voi saada Medicare Advantage suunnitelma, jos on loppuvaiheen munuaissairaus; Lisätietoja Medicare Advantage suunnitelmia, katso Medicare verkkosivuilla osoitteessa www.medicare.gov tai soita 800-MEDICARE.

Medicare Advantage suunnitelmia voi antaa teille joitakin alennuksia tai maksaa palveluista, Original Medicare ei voi koskea. Kuitenkin Medicare Advantage suunnitelmia hallinnoivat yksityiset sairausvakuutuslaitosten ja sinun tarvitse seurata suunnitelman sääntöjä. Alkuperäinen Medicare voit nähdä juuri mitään lääkäri ja mennä mihin tahansa sairaalaan, joka hyväksyy Medicare, jota useimmat palveluntarjoajat hyväksyvät. Medicare Advantage suunnitelmia, et yleensä rajoitettu lääkäreille ja sairaaloille sisällyttää suunnitelmaan verkkoon. Saatat joutua lähetteet nähdä asiantuntija.

Joten sinun täytyy katsoa kovasti millainen kulukorvauksista tarvitset – ja mitä sinulla on varaa – päätettäessä välillä Original Medicare ja Medicare Advantage suunnitelma.

Saada Medicare Advantage suunnitelma, sinun on jo Medicare Osa A ja Osa B

Sinulla on monia Medicare Advantage suunnitelmia, joista valita, ja suunnitelmia saatavilla vaihtelee alueittain. Saat mitä on saatavilla omalla alueella, käyttää online Medicare Personal Plan Finder.

Vaikka sinun ei tarvitse maksaa osan palkkio, sinun täytyy maksaa “normaali” Osa B kuukausittain palkkio, joka on $ 104,90 vuonna 2015. Lisäksi pitemmälle tulot (kotitalouksien tulot yli $ 170,000) maksavat korkeampia palkkioita liukuvalla asteikko oikaistuna vaihtelevat $ 42.00 to $ 230,80 enemmän kuukaudessa. Suurin palkkio on $ 335,70.

Päälle, että saatat joutua maksamaan kuukausittain palkkion Medicare Advantage suunnitelma, vaikka monet suunnitelmat tulevat ilman ylimääräisiä kuukausittaiset kustannukset ollenkaan. Hinta vaihtelee oman suunnitelman.

Seuraavassa on muita seikkoja harkita ennen ilmoittautumalla Medicare Advantage suunnitelma

LÄHTEET

Medicare.gov: ” Medicare & You 2013.

Center for Medicare Advocacy.

US Department of Health and Human Services: ” Medicare Advantage edelleen vahva: ”

Centers for Medicare ja Medicaid Services: ” 2013 Medicare Update, “The Medicare blogi.

Tarvitsevat sairausvakuutus apua? Vastaa muutamiin kysymyksiin saat henkilökohtaisen toimintasuunnitelman.