meditaatio: askel-askeleelta lämpöjännityksen

Stressi voi vaikuttaa jokainen perhe. Lapsesi voivat saada korosti koulutyöhön, ystävät, ja paljon iltapäivätoimintaa. Saat sen työstä tai olla kiireinen carpool ja pitää kaikki tyytyväisinä. Kaikki tämä stressi voi johtaa kaikkien tehdä epäterveellisiä valintoja – kuten ohita harjoitus vihanneksia edessä television tai valitsemalla roskaruoka syömisen sijaan terveellisempiä.

Yksi hyvä tapa lievittää stressiä on meditaatio. Se on helppo, nopea, terveellinen tapa rentoutua, ja se voi tehdä sinusta tuntuu paremmin. Se on helppo opettaa lapset. Voit jopa harjoitella yhdessä.

Ei ole olemassa sääntöjä siitä, minne mennä, kuinka istua, tai kuinka kauan harjoitella kun mietiskellä. Tärkeintä on löytää mitä ja lapset pitävät.

“Osa haaste, kuten ruokavalion tai liikunnan, on löytää tapa, joka toimii sinulle ja että sinun jatkaa”, toteaa Tobin Hart, PhD. Hän kirjoitti Secret Spiritual World of Lapset ja on psykologian professori ja yliopiston West Georgia.

Yksinkertainen tapa on aloittaa on saada mukava. Istu tai makaa hiljaisessa paikassa, jossa sinua ei häiritä.

Sitten keskittyä hengitykseen. Ota muutama hidas, syvä breaths. Aseta kätesi vatsan tai rintakehän jos se auttaa sinua pysymään tietoinen joka kerta kun hengittää ja hengittää. Seuraa hengitystä kuin se tulee. Seuraa koska se sammuu.

Luultavasti huomaat mielesi alkaa vaeltaa. Saatat ajatella asioita sinun on suoritettava tai kutina, joka haluat raapia. Se on okei. Vain tunnustavat, että se oli mielessäsi ja uudelleen keskittyä. Kun lapsesi saa häiritä, kannustaa heitä hellästi johdattaa mielensä takaisin hengitystä.

Joillekin ihmisille, se on helpompi keskittyä mantra ne toistavat päässään sijaan keskittyä hengityksen. Pyydä kaikkia löytää sana, joka rentouttaa niitä kuin “rauha” tai “rakkaus”. Ne sanovat, että hitaasti itseään ne hengittävät sisään ja ulos.