mies rintasyövän hoito (pdqто): hoito [] -Tietoa tämä pdq yhteenveto

Tarkoitus Tämä yhteenveto

Kemoterapia käytetään usein leikata riskiä toistumisen syöpä. Lue lyhyt kuvaus kemoterapiaa rintasyöpä Mikä on Kemoterapia rintasyöpä

Arvioijat ja päivitykset

Tämä yhteenveto on tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään tarvittaessa mukaan PDQ Adult Treatment toimitusneuvosto, joka on toimituksellisesti riippumaton National Cancer Institute (). Yhteenvedossa kuvastaa riippumaton tarkastelu kirjallisuudessa eikä edusta politiikkaa selvitys tai National Institutes of Health (NIH).

Hallituksen jäsenten arvostelu äskettäin julkaissut artikkeleita kuukausittain, onko artikkeli olisi

Muutokset tiivistelmät ovat kautta yksimielisyyteen prosessi, jossa hallituksen jäsenet arvioivat vahvuus todisteita julkaistut artikkelit ja määrittää, miten artikkeli olisi sisällytettävä.

Etumatka arvioijat miehen Breast Cancer Treatment ovat

Kommentteja tai kysymyksiä tiivistelmän sisältö olisi toimitettava Cancer.gov kautta Web-sivuston Yhteydenottopyyntölomake. Älä ota yhteyttä yksittäisten hallituksen jäsenten kysymyksiä tai kommentteja yhteenvetoja. Hallituksen jäsenet eivät vastata yksittäisiin kyselyihin.

Tasot Todisteet

Osa viittaus sitaattien tässä tiivistelmässä mukana on taso-of-todisteita nimitys. Näitä nimityksiä on tarkoitus auttaa lukijaa arvioimaan vahvuus todiste erityisten toimenpiteiden tai lähestymistapoja. PDQ Adult Treatment toimitusneuvosto käyttää virallista näyttöä ranking järjestelmän kehittämisessä taso-of-todisteita nimityksiä.

Lupa käyttää tiivistelmää

PDQ on rekisteröity tavaramerkki. Vaikka sisältö PDQ asiakirjoja voidaan käyttää vapaasti tekstinä, sitä ei voida tunnistaa kuin PDQ syöpä tietoa yhteenveto ellei se esitetään kokonaisuudessaan ja päivitetään säännöllisesti. Kuitenkin kirjailija olisi sallittua kirjoittaa lauseen, kuten “n PDQ syöpä tietoa yhteenveto siitä rintasyövän ehkäisyyn todetaan riskit ytimekkäästi: [sisältävät ote yhteenveto].”