miesten hoitotuotteita: ihonhoitotuotteet kehosta

 arkistojen sisältöä 2 vuoden kuluttua varmistaa meidän lukijat voivat helposti löytää kaikkein ajankohtainen sisältö; Löytää uusimmat tiedot, kirjoita aihe kiinnostaa osaksi hakukenttään.

Katso ja tuntea parhaiten deodorantit ja ihon tuotteet omaan erityistarpeet ja ihotyyppi. Kun tiedät mitä etsiä, voit olla ja ulos Mall ei ole aikaa.

Monet miehet pitävät saippuaa ja pesuaineilla. Ja useimmat miehet, baarit ovat hienoja. Mutta jos sinulla on hyvin kuiva iho, kokeile puhdistusaineet. “Tärkeintä useimmille miehille on mitä saippua näyttää ja tuoksuu. Ne yleensä eivät halua vaaleanpunainen ja kukkainen hajuisia kehon puhdistusaineet,” Dee Anna Glaser, MD, professori ihotaudit Saint Louisin yliopistossa, sanoo. “Mutta rehellisesti, vain noin jokainen tuote siellä toimii yhtä hyvin iholle. ”

Useimmat miehet eivät vaivaudu käyttämään kehon kosteusvoidetta. Se on OK, jos iho on luonnostaan ​​öljyinen. Mutta jos se on yleensä kuiva, kosteusvoidetta voi auttaa. Nopein ratkaisu on käyttää kosteuttavia suihkutangon tai puhdistusainetta. Toinen vaihtoehto: suihku voiteet ja emollients että laitat suihkussa ja huuhtele. Jos tämä ei pidä iho kostea tarpeeksi, sovelletaan kosteusvoidetta suihkun jälkeen.

Keskittyä niille alueille, joilla iho tyypillisesti kuivuu: kyynärpäät, polvet, olkapäät, ja säärien.

Ihotautilääkäri Vic A. Narurkar, MD, sanoo, “Kosteuttava jalat on erityisen tärkeä ja jotain monet miehet eivät ajattele. Krooninen kuiva iho, tai kseroosin, jalkojen voi pahentaa ihottumaa ja aiheuttaa ihon kääntää ruskehtava, puuvartiset väri vanhetessa. ”

Monet kosteusvoiteita trumpetti anti-aging ominaisuuksia antioksidantteja. Mutta on vain vähän tieteellistä näyttöä, että ne suojaavat ihoa hapettumista, kun käytetään paikallisesti ja tasoilla näissä tuotteissa. Jotkut kasvitieteellinen ainesosia, voi kuitenkin olla parantavan ominaisuuksia. Aloe, esimerkiksi pitkään käytetty kosteusvoiteita, on osoitettu nopeuttaa ihon paranemista.