minun “no ruokavalio” ruokavalio

Yael Kohe; Mitä tapahtuisi, jos lopetit ruokavalioon? Jos söi pihvi – ja perunat – koska halusit niitä? Yael Kohen havaitsi, että syöminen mitä haluat ei ole niin helppoa kuin luulisi.

Se oli ruokavalio lopettaa kaikki ruokavaliot. Noin vuosi sitten – 15 vuoden kuluttua ensimmäinen ruokavalio – Päätin rikkoa minun ikuinen tarpeen saada irtoa-naulaa elämäntapa tehdä jotain radikaalia: syödä mitä halusin, kun halusin. Kutsuvat sitä “ei ruokavaliota” ruokavaliota. Se on vaikein asia olen koskaan tehnyt.

Katso, ensimmäistä kertaa menin dieetillä, olin 12 olin tuskin pullea, mutta ei ollut piilossa minun kaksi vatsaan rullaa musta Betsey Johnson spagetti-hihna mekko ostin minun bat mitzvah. Ja Manhattanin Upper East Side, jossa kasvoin, laihduttaminen on niin paljon siirtymäriitti kuin ensimmäisellä kaudella.

Läpi teini ja minun 20s, menin päälle ja pois erilaisia ​​ruokavalioita, mistä Painonvartijat ja Atkins kaalikeitto, kunnes lopulta nähdä ravintoterapeutin en voinut varaa, joka oli minun syödä neljä ateriaa päivässä ja ahkerasti tallentaa jokaisen palan päiväkirjaan. Löin juoksumaton, koska se muka polttanut enemmän kaloreita kuin pyörä. Kaikki tämä, ja olin koskaan todella lihava. Kaksi vuotta ulos college, olin vain 3 kiloa ujo of mahtuvasta Kansalaisten of Humanity farkut olen tietoisesti ostanut yhden koko liian pieni. Mutta ne 3 pirun kiloa ei irtoa.

Voi, olen kokeillut. Söin salaatteja ja hedelmiä, skinless kanaa ja parsakaalia. Kaipasin letut mutta määräsi valkuaiset ja oppineet juomaan minun vodka jäillä. Paitsi tietysti kaikille niitä kertoja en. Ongelmana on, rakastan ruokaa: haju, maku, kokemus istuu alas kolmen tunnin päivällinen pullo cabernet ja läheisiä ystäviä. Rakastan Italian talonpoika leipä kastettu oliiviöljyä ja hieman meri sal; Rakastan haudutettua karitsanpotka yli paahdettua fingerling potatoe; ja rakastan, rakastan sulaa suklaata kakku. Joten kun sanon yritin, en tosiaankaan jälkeen kaikki ne ateriat kalori rajoitus ja liikunta, olisiko gourmet-ruokaa oli sen arvoista.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …