mitraaliläpän pulauttelu-katsaus

Mitraaliläpän pulauttelu tarkoittaa, että yksi sydänläpän -the mitraaliläpän-on kerroit verta vuotaa taaksepäin ytimeen.

Krooninen mitraaliläpän pulauttelu, yleisin, kehittyy hitaasti; Ensisijainen pulauttelu tarkoittaa, että on ongelma anatomian venttiilin. Venttiili ei toimi hyvin ja ei sulkeudu tiiviisti. Tämä voi tapahtua, koska ongelmia, kuten kalsiumin kertyminen venttiilin. Se voi tapahtua myös ihmisiä, joilla on mitraaliläpän esiinluiskahduksia Toissijainen pulauttelu tarkoittaa toisen sydämen ongelma saa venttiilin ei sulkeudu tiiviisti. Anatomian venttiili on tyypillisesti normaali. Sydän ongelmia kuten sydämen vajaatoiminta, vaikuttaa sydänlihakseen, ja tämä aiheuttaa pulauttelu.

Sydänläpät toimivat kuin yksisuuntainen portit, auttaa veren virtausta yhteen suuntaan välillä sydämen kammiot tai sisään ja ulos sydämestä. Mitraaliläpän on vasemmalla puolella sydämesi. Sen avulla verenkiertoa ylemmästä alempaan sydänkammion.

Katso kuva mitraaliläpän pulauttelu.

Kun mitraaliläpän vaurioituu-esimerkiksi infektio-sitä ei enää sulje tiiviisti. Tämä mahdollistaa veren vuotaa taaksepäin, tai oksentaa, saliin. Sydämesi on työskenneltävä kovemmin pumppaamaan tätä ylimääräistä verta.

Pienet vuodot eivät yleensä ole ongelma. Mutta vakavampia tapauksia heikentää sydämen ajan ja voi johtaa sydämen vajaatoimintaan.

On olemassa kaksi erilaista mitraaliläpän pulauttelu: krooninen ja akuutti.

Oireita mitraaliläpän pulauttelu sisältävät väsynyt tai hengästyminen olet aktiivinen.