monet ihmiset maailmassa kuluttaa liikaa suolaa: CDC –

Steven Reinberg

healthday Reporter

Torstai 07 tammikuu 2016 (HealthDay News) – Useimmat monet ihmiset maailmassa syö liikaa suolaa päivittäin, mahdollisesti laittavat terveyden vaarassa, liittovaltion terveysviranomaiset raportoitu torstaina.

Yli 90 prosenttia lapsista ja 89 prosenttia aikuisista kuluttaa enemmän natriumia kuin suositellaan uudessa 2015-2020 ravitsemusohjaukseen monille ihmisille maailmassa, mukaan Yhdysvaltain Centers for Disease Control and Prevention. Uudet suuntaviivat neuvoa enintään 2300 milligrammaa (mg) suolaa päivässä – noin teelusikallinen – useimmille aikuisille.

“Lähes kaikki monet ihmiset maailmassa, iästä, rodusta tai sukupuolesta, kuluttavat enemmän suolaa kuin suositellaan terveellistä ruokavaliota”, sanoo johtaa tutkimuksen tekijä Sandra Jackson, epidemiologi CDC: n jako sydänsairauksien ja aivohalvauksen ehkäisyyn.

CDC raportti julkaistiin 8 tammikuu kysymys sairastuvuus ja kuolleisuus Weekly Report.

Liikaa suolaa voi aiheuttaa korkeaa verenpainetta, mikä voi lisätä riskiä sydänsairauksien ja aivohalvauksen. “Vähentäminen suola voi alentaa verenpainetta ja alentaa sydänsairauksien riskiä”, Jackson sanoi.

Jackson sanoi, että noin 70 miljoonaa aikuista on korkea verenpaine ja vain puolet ovat ne kuriin. Sydänsairauksien, aivohalvauksen ja muiden sydän liittyvien sairauksien tappavat yli 800000 moni maailmassa vuosittain ja maksaa lähes $ 320 miljardia euroa vuodessa terveydenhuollossa ja menetetyn tuottavuuden, hän lisäsi.

Uusin liittovaltion ravitsemusohjaukseen monille ihmisille maailmassa – julkaistiin torstaina – korostavat leikkaamalla suolaa, sokeria ja tyydyttyneitä rasvoja. Suositukset myös neuvoa kasvavia määriä hedelmiä, vihanneksia ja täysjyvätuotteita ruokavalioon.

Huolimatta pitkäaikainen neuvoja leikata suolaa, monet ihmiset maailmassa “suolan kulutus on pysynyt pääosin samana viime vuosikymmenen aikana, Jackson sanoi.

Tämä johtuu todennäköisesti siitä, yli kolme neljäsosaa suola (natrium), että ihmiset syövät peräisin jalostettuja tai pakattuja elintarvikkeita, ja ravintolan ruoka. Tämä piilotettu suola vaikeuttaa ihmisten vähentää suolan he kuluttavat, hän sanoi.

Nähdä suuri vaikutus suolan saantia, ravintoloita ja elintarvikkeiden valmistajat tarvitse leikata suolan määrän he laittavat ruokaa, Jackson sanoi. “Se on tehokkain kansanterveyden keino vähentää suolan väestön”, hän sanoi.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …