ms oireet: tulee vitamiinit auttaa?

Voiko vitamiini käytävä apteekista avain valvontaa multippeliskleroosin (MS) oireita? Kehitys on lupaavaa, mutta se on liian aikaista aloittaa minkään täydentää saada helpotusta.

Luonnollinen hoitoja kipua, lihasheikkoutta, tai väsymys vetoavat MS-, sanoo Kathleen Costello, NP, National Multippeliskleroosi Society.

“Ihmiset haluavat tietää, mitä he voivat tehdä, mitä elämäntapojen muutoksia he voivat tehdä, että voi olla vaikutusta MS tauti prosessi, oireet ja elämänlaatu”, Costello sanoo. Koska tutkimukset eivät vielä osoita, että mitään vitamiini tekee suuri ero, hän sanoo sinun pitäisi puhua lääkärin kanssa ennen kuin päätät ottaa täydentää.

Tutkijat ovat olleet kiinnostuneita yhteyksiä D-vitamiinin ja MS vuosia. Nyt jotkut tutkivat sitä mahdollisena tapa helpottaa MS-taudin oireet.

D-vitamiini auttaa luita, hermojen, lihasten ja immuunijärjestelmää pysyä terveenä. Se myös vähentää tulehdusta.

Jos sinulla on liian vähän siitä, että voisi nostaa riskiä saada MS. Ihmisille, jotka jo ovat kunnossa, alhainen D-vitamiinin myös voi tarkoittaa enemmän tulehdusta, Costello sanoo.

Lääkäri todennäköisesti suositella täydentää jos verikokeet osoittavat D-vitamiinin taso on liian alhainen, sanoo Dean Wingerchuk, MD, neurologi on Rochester, MN. “Emme kuitenkaan vielä tiedä optimaalinen tavoitetaso D-vitamiinin” ihmisille MS.

Lääkärit tutkivat, onko lisäämällä D-vitamiinia normaaliin MS lääkehoitojen kannattaisiko, sanoo Pavan Bhargava, MD, Johns Hopkins University School of Medicine.

Hän ja hänen kollegansa tutkittu MS-jotka ottivat suuren annoksen D-vitamiinia päivittäin 6 kuukauden ajan. Verikokeet osoittivat heillä oli alhaisempi immuunijärjestelmän soluja kutsutaan T-solujen, ja jotka voivat aiheuttaa tulehduksen ja vahingoittaa hermo kuituja.

Vaikka muutamia lupaavia merkkejä, se on liian aikaista sanoa, onko D-vitamiini helpottaa MS oireita, Bhargava sanoo.

Tutkijat haluavat myös tietää, miten vitamiineja joko täydentää tai elintarvikkeiden syöt, voi vaikuttaa MS. Mutta on vaikea sanoa varmasti tässä vaiheessa.

B-vitamiineja. Ihmiset, joilla on hyvin alhainen B12 voi olla oireita, jotka näyttävät MS. Ja jotkut tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset ehto on yleensä liian vähän ravintoaineen muita useammin. Jos lääkäri näkee, että et saa tarpeeksi B12, täydentää todennäköisesti helpottaisi oireita, Wingerchuk sanoo.

Tutkijat etsivät muita B-vitamiineja, too. “Viimeaikaiset tutkimukset Euroopassa viittaavat siihen, että B-vitamiini biotiini, joka tunnetaan myös H-vitamiini, voisi auttaa hidas etenevä MS- muotoa, mutta lisää tutkimusta tarvitaan”, Wingerchuk sanoo.

Jotkut MS voi ottaa täydentää suuria annoksia B6-vitamiinin antaa heille enemmän energiaa. Mutta ei ole paljon näyttöä siitä, onko se auttaa.

C-vitamiinia Huolimatta mainetta immuunijärjestelmän booster, ei ole mitään näyttöä ollenkaan, että se auttaa MS-taudin oireet, Wingerchuk sanoo.

Varo annos. Älä unohda: Vitamiinit voivat olla luonnollisia, mutta se voi olla vaarallista viedä paljon niitä.

“Jotkut ihmiset on houkutus ajatella, että” jos jokin on hyvä, niin enemmän on parempi, “ja päättää ottaa suuria annoksia täydentää” Wingerchuk sanoo.

Overdoing D-vitamiinia voi aiheuttaa pahoinvointia, oksentelua, sekavuus, sydämen rytmihäiriöitä, tai heikkous. Jopa liian paljon C-vitamiinia voi aiheuttaa vatsavaivoja, munuaiskivet, tai tehdä sinusta imeä liikaa rautaa ruokaa.

Noin; Mainostaa With U; Yleiset Us; Privacy polic; Sponsori polic; Ota meihin yhteyttä

Mistä tiedät mikä vitamiinit ovat paras? FDA ei säännellä näitä tuotteita. “Tämä tarkoittaa, että et ole varmaa, että mitä pullossa vastaa mitä etiketti sanoo tuotetyyppi on tai annosta” Wingerchuk varoittaa.

Mutta virasto tarjoaa Good Manufacturing Practices, jotka täydentävät yrityksissä on tarkoitus seurata, hän sanoo.

Etsi laatumerkki pulloista organisaatioiden että riippumattomasti tarkistaa laadun vitamiinien myydään tiskin, mukaan lukien Yhdysvaltain farmakopean (USP), NSF International, ja consumerlab, Wingerchuk sanoo.

LÄHTEET

Dean Wingerchuk, MD, neurologi, Mayo Clinic.

Kathleen Costello, NP, varatoimitusjohtaja terveydenhuollon saatavuuteen, National multippeliskleroosi Society.

Pavan Bhargava, MD, neuroimmunologian mies, Johns Hopkins University School of Medicine.

National Multippeliskleroosi Society.

NIH Office of Ravintolisiä: “D-vitamiini”

FDA: “väkevöidään tietoa Vitamiinit.”

löytää