multippeliskleroosi: elohopea hampaantäytteet – aihe yleiskatsaus

Ei ole näyttöä sen tueksi, että elohopean hampaantäytteet voi tehdä MS oireita pahempi. Jokainen väheneminen MS-taudin oireet poistamisen jälkeen elohopea amalgaamipaikkojen on todennäköisesti sattumaa. Se todennäköisesti tapahtuu, koska henkilö on tullut ajan remission, joka ei liity hammashoitoa. Plasebo vaste ihmisiä, joilla on MS voi olla jopa 70%. Tämän vuoksi on erittäin vaikea tietää, että hoito aiheutti oireiden paranemista.

Monet elintarvikkeet ovat mainostetut hyödyllisiä ihmisille multippeliskleroosi (MS). Ne toimivat; On olemassa vahvoja perusteita ajatella, että ruokavalio saattaa vaikuttaa MS-taudin oireet ja jopa auttaa hoitoon “, sanoo neurologi Ellen Mowry, MD, Johns Hopkins University, mutta vaikka terveellinen ruokavalio on aina hyvä idea, ei ole mitään todisteita siitä, että mitään ruokavaliota tai ruoka, omasta, kohtelee MS, Jos haluat kokeilla muuttamalla ruokavaliota nähdä, jos se auttaa MS, tee läksyjä. Varmista, että olet saanut hyviä tietoja luotettavan …

Hoito edellyttää elohopean poistamista amalgaamipaikkojen. Henkilö testataan parhaan korvauksen täytemateriaali. Sitten, että materiaalia käytetään korvaamaan elohopea täytettä. Henkilö saa myös vieroitus hoito. Tämä voi sisältää ravitsemuksellinen tuki tasapainottaa kehon kemia. Se voi myös käyttää yhdisteiden poistamiseksi elohopea kehosta (kelatointiaineet), C-vitamiini täydentää, ja psykologista neuvontaa.

Kansallinen Multippeliskleroosi Society (NMS) on varoittanut poistamista amalgaamipaikkojen ihmisiltä, ​​jotka ovat MS: llä. NMS pitää epäeettistä käytäntö poistaa täytteet hoitoon MS.