multippeliskleroosi: muiden hoitojen tutkitaan – aihe yleiskatsaus

Tutkijat jatkuvasti etsiä uusia tai parempia lääkkeitä hoitoon multippeliskleroosi (MS). MS näyttää olevan sairaus, jossa immuunijärjestelmä hyökkää peittäminen hermoja (myeliinin) aivoissa ja selkäytimessä. Niin hoitoja, jotka vähentävät aktiivisuutta immuunijärjestelmän voi hidastaa sairauden etenemistä. Lääkkeitä, jotka toimivat tällä tavalla kutsutaan immunosuppressiivisten. Ne ovat merkittävä painopiste MS tutkimusta.

Kun olet MS, tunteisiin ovat pelissä. Kun ottaa MS nostaa mahdollisuudet ottaa masennus, tietäen, että se, – ja ovat tietoisia – auttaa yrittää estää sen ja saada hoitoa. Suojaudu terveet elämäntavat; Lähteä liikkeelle. Kun se tulee MS hoito, liikunta on kaksi yhden hinnalla. Aktiivisuus parantaa MS-taudin oireet – kuten väsymystä ja virtsarakon ongelmia – ja parantaa mielialaa, sanoo Rosalind Kalb, FT, johtaja kliinisen hoidon National Multippeliskleroosi Society …

Muut lääkkeet tutkitaan multippeliskleroosi (MS) kuuluu firategrast.

Mikä tahansa hoito, joka voidaan käyttää hoitoon MS on arvioitava, miten se vaikuttaa henkilön haitta-aste. Uudemmat tutkimukset luottaa tuloksiin MRI ja toimintakyvyn heikkenemistä arvioida, kuinka hyvin hoito toimii.

Vakuutus ei kata kaikkia hoitomuotojen.

Atsatiopriinia (Imuran), joka on osoittanut ristiriitaisia ​​tuloksia, mutta voi vähentää relapsien aaltomaisesti ilmenevää MS-tautia; Kladribiini (leustatiini), jota on käytetty menestyksekkäästi leukemiaa. Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) ei hyväksy tätä lääkettä hoitoon MS takia vakavia haittavaikutuksia, mukaan lukien kuolemaan; Syklofosfamidi, jota jotkut asiantuntijat uskovat stabiloi MS ilman parantamiseksi. Mutta tutkimus on osoittanut ristiriitaisia ​​tuloksia; Metotreksaatti, joka on myös käytetty syövän hoitoon ja nivelreuma. Tämä lääke voi olla vähän hyötyä vähentää etenemistä MS; Monoklonaalisia vasta-aineita, tällainen; Alemtutsumabi (Campath), joka on osoitettu vähentävän vammaisuuteen aaltomaisesti ilmenevää MS-tautia. Mutta haittavaikutuksia lääke saattaa sisältää vakavia hengenvaarallisia komplikaatioita; Daklitsumabi (Zenapax), mikä voi vähentää taudin aktiivisuutta aaltomaisesti ilmenevää MS-tautia; Rituksimabi (Rituxan), joka on osoitettu vähentää relapsien aaltomaisesti ilmenevää MS-tautia, mutta on ollut vakavia sivuvaikutuksia, kuten PML.