munakas tekeminen opas

Tässä ovat perusasiat

Käytä 2 munaa tehdä munakas varten yksi annos, 4 munaa tehdä munakas kahdelle. Älä koskaan tee munakas yli 5 munaa. Jos palvelevat neljä ihmistä, tehdä kaksi omelets peräkkäin. He niin nopeasti.

Käytä raskas 7 10-tuumainen teflon tai hyvin maustettua paistinpannu alhainen, viistot sivut ja mukava tukeva kahva, joka ei kuumeta. Pieni joustava lastalla on Essentia; haluamme lämpöä kestävästä kumista lastalla.

Ovatko täyttö kaikki valmis ja lämmitettävä, jos se pidettiin kylmässä. Älä overstuff: kuva 1/4 cup täyttö varten 2-munakkaita. Täyte voi olla lähes mitä tahansa (katso “täyttö Ideat” alla).

Vaihe 1. varovasti vatkata munat tai sekoita haarukalla vain kunnes sekoitetaan. Lisätään noin 1/2 rkl vettä per muna haluttaessa: vesi muuttuu höyryä munat lämpöä ja tekevät munakas hieman muhkeat. Klassinen munakas tehdään ilman mitään lisäyksiä lukuun ottamatta ripaus suolaa ja hionta pippuria.

Vaihe 2. Kuumenna 1 tl oliiviöljyä keskipitkällä tarttumaton paistinpannu yli keskipitkän lämpöä, kunnes kuuma. Kallista takki pannulla öljyä. Kaada munat pannulle ja heti sekoita kuumuutta kestävästä kumista lastalla tai haarukka 5 10 sekuntia. Työnnä keitetty osat reunassa kohti keskustaa, kallistetaan, jotta höyryssä muna täyttää reunoilla. Kun ei enää muna juoksee sivuille edelleen keitä kunnes lähes asettaa ja pohja on vaalea kullankeltainen. (Munakas jatkaa kokki, koska se on täynnä ja taitettu.) Tämä koko vaihe kestää noin 1 minuutti.

Vaihe 3. Ota kattila liedeltä ja lusikka täyttö asemalle kolmannes munakas kohtisuorassa kahvasta. Käytä lastalla taittaa kolmannes munakas lähinnä kahvaa täytteen päälle. Sitten ahne kahva alta ja käyttää lastaa apuna, kärki munakas päälle lämmin levy niin, että se laskeutuu taitettu kolmasosaa, sauma alaspäin.

Juustoraaste ja hienonnettu keitetyt parsakaali (käyttö jäädytetty mukavuussyistä)

SautÃed sienet

Vine-kypsyneitä tomaatteja, kuutioiksi, ja viipaleiksi tuoretta basilikaa

SautÃed hienonnettu sipuli ja Kanadan pekonia

Viipaloitu savulohi, vähemmän rasvaa tuorejuusto ja tilli

SautÃed perunat ja sipulit

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto