munasarjojen alhainen pahanlaatuistumisriskin kasvainten hoitoon (pdq®): [] -Tietoa tämä pdq yhteenveto

Tietoja PDQ

Vuosikymmen ennen Greyn anatomia oli edes kuvitellut, Patrick Dempsey – näyttelijä, joka sinkoutui kuuluisuuteen “Dr. McDreamy “in osuma lääketieteellisen draama – oli jo työstää sängyn tavalla. Ei, hän ei ollut valmistautuu osasta. Hän oli matkustanut takaisin maaseudun Maine, jossa hän oli nostettu, auttaa hänen äitinsä, Amanda, ottaa taisteluun elämänsä: toinen bout munasarjasyövän; Hänen syöpä, ensimmäinen kiinni vaiheessa IV vuonna 1996, palasi vuonna 1999, ja Dempsey ja hänen perheensä olivat siellä antaa hänelle ratkaisevan …

PDQ on palveluksessa. IS osa National Institutes of Health (NIH). NIH on liittohallituksen keskustassa biolääketieteellisen tutkimuksen. PDQ yhteenvetoja perustuvat riippumattoman arvioinnin lääketieteellisessä kirjallisuudessa. Ne eivät ole politiikan lausunnot tai NIH.

Tarkoitus Tämä yhteenveto

Tämä PDQ syöpä tietojen tiivistelmä on ajankohtaista tietoa munasarjojen matalan pahanlaatuistumisriskin kasvaimia. Sen tarkoitus on tiedottaa ja auttaa potilaita, perheitä, ja huoltajille. Se ei anna virallisia ohjeita tai suosituksia päätöksenteossa terveydenhuolto.

Arvioijat ja päivitykset

Pääkirjoitus Boards kirjoittaa PDQ syöpä yhteenvetoja ja pitää ne ajan tasalla. Nämä kortit koostuu asiantuntijoista syövän hoidossa ja muita erikoisuuksia, jotka liittyvät syöpään. Yhteenvedot tarkistetaan säännöllisesti ja muutoksia tehdään, kun on uutta tietoa. Ajankohta, kussakin yhteenvedossa ( “viimeksi muokattu”) on päivämäärä viimeisimmän muutoksen.

Tiedot tässä potilaalla yhteenveto otettiin terveydenhuollon ammattilainen versio, jota tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään tarpeen, jonka PDQ Adult Treatment Editorial Board.

Tiedot kliinisistä tutkimuksista

Kliininen tutkimus on tutkimus vastata tieteellinen kysymys, kuten onko jokin hoito on parempi kuin toinen. Kokeilut perustuvat aiempiin tutkimuksiin ja mitä on opittu laboratoriossa. Jokainen tutkimus vastaa tiettyjä tieteellisiä kysymyksiä, jotta löydettäisiin uusia ja parempia tapoja auttaa syöpäpotilaita. Hoidon aikana kliinisissä tutkimuksissa kerätään tietoa vaikutuksista uuden käsittelyn ja kuinka hyvin se toimii. Jos kliininen tutkimus osoittaa, että uusi hoito on parempi kuin yksi tällä hetkellä käytössä, uusi hoito voi tulla “standardi.” Potilaat voivat haluta ajatella osallistuu kliiniseen tutkimukseen. Jotkut kliiniset tutkimukset ovat avoinna vain potilaille, jotka eivät ole alkaneet hoitoa.