muut nimet sirppisoluanemia

Tässä Nicholas ja hänen äitinsä, Bridget, puhua elämän sirppisoluanemia. Nicholas oli diagnosoitu sirppisoluanemia pian hän oli syntynyt. Hän kärsi käsi-jalka-oireyhtymä vauvana ja oli hänen sappirakko ja perna poistettiin 5-vuotiaana.

Penisilliini, hydroksiurea, ja muut lääkkeet ovat auttaneet Nicholas ja hänen perheensä hallita sairaus ja vaikea kipu kriisitilanteita, jotka voivat johtaa sairaalahoitoa. Nyt teini, Nicholas nauttii menee kouluun, osallistumasta urheiluun, ja hengailua ystävien kanssa.

Lisätietoja elää ja hallintaan sirppisoluanemia, mene Health aiheet Sirppisoluanemia artikkeli.

Tämä osoittaa, kuinka Tiffany, äiti ja opiskelija on selviytynyt ottaa sirppisoluanemia. Born vakavin muoto sirppisoluanemia, sirppisoluanemia, Tiffany on elänyt oireet ja komplikaatiot tämän sairauden koko elämänsä.

Liittyvät johtajan viesti

Synnytyksen jälkeen tyttärensä, Tiffany tuli hyvin sairas ja oli sairaalaan monta kertaa. Vuonna 2009 hän aloitti hoidon nimisen lääkkeen kanssa hydroksiurea. Vaikka Tiffany veli oli ottanut hydroksiurea ja oli monia sivuvaikutuksia, Tiffany on ollut menestys hoitoon. Sitoutumisesta seuraaviin hänen hoitosuunnitelman ja elävät terveiden elämäntapojen ovat auttaneet häntä hoitaa sirppisoluanemia ja elää onnellista, täyttä elämää.

Lisätietoja elää ja hallintaan sirppisoluanemia, mene Health aiheet Sirppisoluanemia artikkeli.

Vuonna 2010 Afia Donkor, nuori nainen Kanadasta, kamppaili kävellä muutaman korttelin päässä kotoaan metroaseman Montrealissa matkalla lentokentälle. Matkalaukku kädessä, hän muutti etanan vauhtia, kun hän koki vakavan sammumisen takia purkaus hänen sirppisoluanemia. Yksi askel kerrallaan, hän lopulta teki sen, kulje toivoa uutta hoitoa, joka odotti häntä toisessa päässä matkaansa Yhdysvaltoihin. Lue koko tietoisku …