myyttejä ja faktoja urheilijan jalka

Jalat eivät ole kaunein, tai suloisin tuoksuvia osia ihmisen anatomiaa. Tukehtui sisällä kengät ja sukat koko päivän, jalat tullut hikinen, haisevia, ja täydellinen ajoneuvojen kaikenlaisia ​​pieniä bakteereita. Jotkin näistä bakteereita vaanivat lattioissa pukuhuoneet ja allas muuttuvat alueet. Kun he hyökkäävät alttiita jalat, ne voivat aiheuttaa punaisen, kutiava tilaa kutsutaan urheilijan jalka.

Jos luulet urheilijan jalka on vain urheilijoille, tai että se vain kärsii miehiä, jatka lukemista miksi näitä ja muita ajatuksia urheilijan jalka ovat vain myyttejä.

Tärkeätä; On mahdollista, että pääluokkaan Raportin punatäplähilseily ei ole nimi odotitte.

Myytti 1: Vain urheilijat voivat saada urheilijan jalka

Voidaan tietysti väittää, että urheilijan jalka on yksi pieni takaisinmaksuajaltaan pro urheilijoiden seitsemän lukua palkat ja ylelliset elämäntavat. Vain, sinun ei tarvitse olla ammattilainen urheilija – tai jopa urheilijan ollenkaan – saada tämä jalka infektio. Urheilijan jalka sai nimensä, koska sientä, joka aiheuttaa sen haluaa hengailla paikoissa urheilijat usein, kuten suihkut ja pukuhuoneet. Silti kaikille, jotka altistuvat että sieni voi saada tartunnan – myös naisia.

Myytti 2: urheilijan jalka ei ole sama kuin Jock kutinaa

Oikeastaan, urheilijan jalka ja Jock kutinaa aiheuttavat saman sienen (kutsutaan tinea), joka jättää hilseileviä läiskiä iholle. Olosuhteet ovat nimetty ruumiinosa, joissa niitä esiintyy. Jaloissa, tinea infektio kutsutaan urheilijan jalka. Nivusissa alueella, sitä kutsutaan Jock kutinaa.

Myytti 3: Suihkussa säännöllisesti voi estää urheilijan jalka

Suihkussa on itse asiassa yksi tapa voit saada urheilijan jalka. Astu pukuhuoneessa tai altaan suihku paljain jaloin ja voit poimia ehto. Suihkussa ei yksin selvittää sientä, joka aiheuttaa urheilijan jalka – riippumatta siitä, kuinka huolellisesti peset varpaiden välissä. Mutta pitää jalat puhtaana ja kuivana voi estää tätä sientä palaamasta.

Myytti 4: Vain ihmiset, joilla on huono hygienia get urheilijan jalka

Urheilijan jalka ei ole mitään tekemistä puhtauden. Vaikka peset jalat saippualla ja vedellä useita kertoja päivässä, voit saada urheilijan jalka – varsinkin jos et kuivaa jalat täysin jokaisen pesun.

Maksimoi ihonhoitotuotteet rutiini näyttää nuoremmalta nyt.

Näyttää hyvältä Joka Phot; Miten hoitaa Kuiva, Red Ski; Yllättävää tapoja vähentää ryppyjä; Karkottaa Laukut Under Your Eyes