myyttejä kroonisen kivun

Kun olet krooninen kipu, on vaikea selvittää myyttejä tosiasiat. Tuntea paremmin, sinun pitäisi levätä sängyssä tai käydä lenkillä? Jos puhut lääkärin kanssa yrittää voimakas opioidi kipulääkkeet tai sinun pitäisi vältellä? Onko se kannattaa yrittää, että “ihmelääke”, joka työtoverisi ehdottoman vannoo parantaa hänen iskias?

Jos haluat apua erottaa krooninen kipu myyttejä tosiasiat, kääntyi huomattava kivunhoito asiantuntijoita. Tässä on mitä heillä oli sanottavaa.

Hoitoon krooninen kipu ei vain ole niin simple.Yes, joskus käsittelemällä syy ei ratkaise kipu: jos olet tack oman jalka, poistat tack. Kuka tahansa krooninen kipu on saada täydellinen työ-up jonka lääkäri onko siellä hoidettavissa ongelma tai sairaus, kertoo Anne Louise Oaklander, LKT, dosentti neurologian Harvard Medical School.

Mutta monissa tapauksissa risteyksessä perimmäinen syy ja kipu on monimutkaisempi. Kivulias sairaudet saattavat olla krooninen ja vaikea valvoa. Joskus kipu viipyy vaikka alkuperäinen syy näyttää olleen ratkaistu. Muina aikoina, kivun syy on pelkkää salaperäinen.

Joidenkin ihmisten, otamme kaikki testit, mutta me vain voi selvittää, mikä aiheuttaa kipua “, sanoo Steven P. Cohen, MD, johtaja kivun tutkimuksen Walter Reed Army Medical Center Washington DC” Emme voi keksiä diagnoosi.

Ihmiset, joilla on krooninen kipu usein tarvitsevat kaksitahoista lähestymistapaa: saat hoitoa perussyy (jos sellainen on) ja erikseen hoitaa kipua itse. Tämä tarkoittaa usein nähdä kipua asiantuntija sekä muita lääkäreitä.

Kipu asiantuntijat sanovat, että liian monet ihmiset kamppailevat vielä läpi elämän kroonista kipua ilman syytä. Ihmiset ajattelevat, että jos niiden kipu on siedettävä, se ei kannata kysyä lääkärin siitä.

Stressi ja krooninen kipu

Me kaikki tiedämme, kuinka paha tunnemme kun olemme paineen alla. Nyt tutkijat tutkivat kuinka tunteet voivat olla rooli fyysistä kipua.

Ye; N; en ole varma