nenäverenvuoto-kotihoidossa

Seuraa ohjeita lopettaa nenäverenvuoto

Istumaan suorassa, ja kärjen päätä vähän eteenpäin. Huomautus: Älä kallista päätä taaksepäin. Tämä voi aiheuttaa veren ajaa alas taakse kurkkuun, ja voi niellä sitä. Niellyt veri voi ärsyttää vatsaa ja aiheuttaa oksentelua. Ja oksentelu saattavat tehdä verenvuoto huonompi tai aiheuttaa sen aloittaa uudelleen. Sylkemään verta, joka kokoaa suussa ja nielussa sijaan niellä se; Peukalolla ja etusormella lujasti hyppysellinen pehmeä osa nenän kiinni. Nenä koostuu kova, luinen osa ja pehmeämpää osa tehty rusto. Nenäverenvuoto ilmaantuvat pehmeä osa nenän. Ruiskuttamalla nenä lääkkeitä nenäsumutetta (kuten Afrin) ennen kuin paine voi auttaa lopettamaan nenäverenvuoto. Sinun täytyy hengittää suun kautta; Käytä jään nenääsi ja posket. Kylmä tulee supistamaan verisuonia ja auttaa pysäyttämään verenvuodon; Pidä venytetään täyden 10 minuuttia. Käytä kellon ajoittaa 10 minuuttia. Se voi tuntua pitkään. Vastusta kiusausta kurkistaa muutaman minuutin nähdä, jos nenä on pysähtynyt verenvuoto; Tarkista, onko nenä on edelleen verenvuoto 10 minuutin kuluttua. Jos se on, pidä sitä 10 minuuttia. Useimmat nenäverenvuoto pyséihtyy 10- 20 minuuttia suoraa painetta; Laita ohut kerros saline- tai vesipohjaisia ​​nenän geeli, kuten NasoGel tai antiseptistä nenän voide sisällä nenä. Älä nenäsi tai laittaa jotain muuta sisällä nenä vähintään 12 tuntia sen jälkeen, kun verenvuoto on pysäytetty; Levätä hiljaa muutaman tunnin.

Itku lisää verenkiertoa kasvojen ja tekee nenäverenvuoto pahempi. Jos lapsi on nenäverenvuoto ja itkee, puhua rauhallinen, rento tavalla auttaa hallitsemaan lapsesi pelko; Muista tarkistaa objektin sieraimiin. Jos löydetään, siirry aiheeseen Objects nenästä.

Soita lääkärillesi, jos jokin seuraavista tapahtuu aikana kotihoidossa

Siitepölyä, hoito vinkkejä, ja enemmän.

Se ei ole mitään nuuskaaminen.

Nenäverenvuoto ei voi pysäyttää, kun 10- 20 minuuttia suoraa painetta; Nenäverenvuotoihin toistua 4 tai useampia kertoja 1 viikon kuluttua olet yrittänyt ehkäisytoimet; Nenäverenvuotoihin pahentua tai useammin.