Newcastlen taudin virus (pdqâ®): täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede [] -overview

Tämä täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede (CAM) tiedot yhteenveto antaa yleiskuvan käyttö Newcastlen taudin viruksen (NDV) hoitona ihmisille, joilla on syöpä. Yhteenvedossa lyhyt historia NDV tutkimus, katsaus laboratorio- ja eläinkokeet, tulokset kliinisissä tutkimuksissa ja mahdolliset haittavaikutukset NDV-pohjainen terapia. Useita erilaisia ​​kantoja NDV keskustellaan yhteenvedossa, kuten Unkarin kanta MTH (More Than Hope) -68. Tiedot esitetään tietyissä osissa tiivistelmä löytyy myös taulukoissa sijaitsee lopussa näistä jaksoista.

Tämä täydentävä ja vaihtoehtoinen lääketiede (CAM) tiedot yhteenveto antaa yleiskuvan käyttöä maarianhohdake kuin kohtelu ja lisä aineena ihmisille, joilla on syöpä; Yhteenvedossa lyhyt historia maarianhohdake, tarkistamaan laboratoriotutkimuksissa ja kliinisissä kokeissa, ja kuvaus liittyvien haitallisten vaikutusten maarianhohdake käyttöön; Tämä yhteenveto sisältää seuraavat keskeiset TIETOJA; Maito ohdake on kasvi, jonka hedelmiä ja siemeniä on käytetty yli 2000 vuotta …

Monet lääketieteen ja tieteelliset termit yhteenvedossa ovat hypertekstin liittyy (ensimmäisellä käyttökerralla jokaisessa osiossa) Dictionary of Cancer ehdot, joka on suuntautunut nonexperts. Kun linkitetty termiä napsautetaan, määritelmä tulee näkyviin erilliseen ikkunaan.

Viite lainaukset joissakin PDQ CAM yhteenvetoja voi olla linkkejä ulkopuolisille sivuille, jotka toimivat yksittäisten henkilöiden ja organisaatioiden varten markkinointi- tai kannata käyttää erityisiä hoitoja tai tuotteita. Nämä viite lainaukset ovat mukana vain tiedoksi. Niiden sisällyttäminen ei tulisi pitää kannattavansa sisältöä verkkosivustoja tai mitään hoitoa tai tuotetta, jota PDQ Syöpä CAM toimitusneuvosto tai National Cancer Institute.

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute