nikotiinipurukumi – aihe yleiskatsaus

Pureskella nikotiinipurukumi keinona auttaa itseäsi lopettaa tupakoinnin. Purukumi sisältää nikotiinia ja tuntuu ja näyttää purukumi. Kun pureskella purukumia, nikotiini alkaa vapauttaa hitaasti suuhun. Sitten pidät purukumi suussa posken välissä ja kumit.

Alle Edullinen Care Act, monet sairausvakuutus suunnitelmat kattavat ennaltaehkäisevän hoidon palvelut, kuten tarkastukset, rokotukset ja seulontatestejä, ei maksa sinulle. Lisätietoja.

Sairausvakuutuslain keskus

Nikotiinipurukumi tulee useissa makuja ja kahtena eri vahvuutena: 2 mg ja 4 mg. Aloita 4 mg vahvuista jos poltat 25 tai enemmän savuketta päivässä tai jos lääkäri suosittelee sitä.

Älä pureskele nikotiinipurukumi kuin normaali purukumi. Käytä sen sijaan “pureskella ja park” menetelmä

Käytä yksi purukumin kerrallaan; Laita purukumin suuhun ja pureskella hitaasti muutaman kerran rikkoa sen alas. Pureskelua julkaisee “pippurinen” maku. Seuraavaksi pysäköidä purukumin välillä ikeniä ja poski, ja jätetään sinne; Toista prosessi pureskelun ja pysäköinti noin 15 30 minuuttia, tai kunnes ei ole enää pippurinen maku vapautuu pureskelua. Purukumi on käytetty tässä vaiheessa. Nikotiini ikenet tekee tiensä järjestelmän kautta verisuonten että linja suussa; Jos pureskella purukumia ilman pysäköinti se, nikotiini vapautuu suoraan syljen suussa ja sinun nielemään sitä. Tämä voi aiheuttaa vatsakipua, hikka, tai närästystä.

Älä juo juomat, erityisesti happamia ne (kuten kahvi, mehut, ja limsa), 15 minuuttia ennen ja jälkeen pureskella. Kehosi ei saa imeä nikotiinia hyvin, koska happo näissä juomat; Seuraa kirjallisia ohjeita, jotka tulevat purukumia kuinka monta kappaletta voit käyttää päivässä. Useimmat ihmiset käyttävät 10-15 kappaletta päivässä. (Älä pureskele yli 30 kappaletta 2 mg purukumi tai 20 kappaletta 4 mg purukumi vuorokaudessa .; Harkitse muussa materiaalissa nikotiinin purukumi. Ne voivat auttaa sinua muuttamaan tupakoinnin käyttäytymistä; Vältä yhteinen virheitä pureskelua liian vähän purukumia tai pysähtymättä käyttää liian aikaisin. liian vähän ikenet aiheuttaa vieroitusoireita samankaltaisia ​​kuin aiheuttama äkillisesti tupakoinnin lopettamista Koska tupakoinnin tarve vähenee, tarvitaan vähemmän purukumia päivässä. Kun käytät vain 1 tai 2 kpl päivässä, lopeta ikenet kokonaan. kuitenkin haluat ehkä pitää joitakin nikotiinin purukumi kanssasi jos huomaat mahdollisen uusiutumisen tilanne.