niskakipu-lääkkeitä

Lääkkeet voivat lievittää niskakipu ja vähentää tulehdusta pehmytkudoksiin. Kivunlievitys avulla voit siirtää kaulaan kevyesti, jotta voit aloittaa helposti harjoituksia ja aloittaa paranemista.

On olemassa paljon tapoja, joilla voit hoitaa oman alaselän kipu ilman huumeita tai kirurgian. Näitä vaihtoehtoisia hoitomuotoja voi tuoda helpotusta ja auttaa elävät aktiivista elämää.

Nonprescription kipulääkkeiden sisältävät

Reseptiä kipulääkkeiden sisältävät

Voiteita tai geelejä, kuten Bengay, jotka hierotaan niskaan; Parasetamoli, kuten Parasetamoli, joka vähentää kipua; Steroidiset tulehduskipulääkkeet, kuten ibuprofeeni (esim Advil) tai naprokseeni (kuten Aleve), joka voi lievittää kipua ja vähentää tulehdusta.

Lihasrelaksantit, joita käytetään vaikean niskakipu ja kouristuksia, kun niskakipu alkaa (akuutti niskakipu); Narcotic kipulääkkeiden, joita käytetään vaikean lyhytaikainen (akuutti) niskakipu; Masennuslääkkeet, joita käytetään hoitoon pitkäaikainen (krooninen) kipu; Kortikosteroidi injektiot. Näitä käytetään harvoin niskakipu. Mutta ne voidaan kokeilla jos sinulla on myös oireita, kuten kipu tai tunnottomuus käsivarteen, joka viittaa hermojuurta on puristettu tai ärtynyt (hermojuurisairaudesta).