niskakipu-tentit ja testit

Niskakipu on yleensä arvioidaan sairaushistoria ja fyysinen tentti. Lääkäri kysyä oireita, vammoja tai sairauksia, aiemmat käsittelyä, ja tapoja ja toimintoja, jotka voivat aiheuttaa niskan kipua. Aikana fyysinen tentti, lääkäri tarkistaa niska n liikerataa ja tarkista aiheuttama kipu liikkeen. Hän etsii alueita hellyyttä ja kaikki hermoja liittyviä muutoksia, kuten puutuminen, pistely tai heikkous käsivarren tai käden.

Et välttämättä tarvitse röntgenkuvat tai muita kuvantamistutkimuksissa. Mutta testit voivat auttaa, jos niskakipu ei parane, varsinkin kun

Lisäksi röntgenkuvat, testejä voi sisältyä

Sinulla on merkkejä hermovaurio; Toinen vakava ongelma epäillään; Syy kuntoa ei voida selkeästi tunnistaa; Nonsurgical hoito ei ole parantunut kuntoa ja harkitset leikkausta; Lääkäri pyydetään toimittamaan dokumentointia ehdon, esimerkiksi silloin, kun oikeusjuttu tai vakuutusyhtiön ajankohtainen kysymys.

MRI MRI, joka voidaan tunnistaa ongelmia, kuten herniated levy tai puristuksen hermo; CT CT, jossa tarkastellaan luun ja selkäydinkanavan; Myelogram Myelogram, jossa tarkastellaan selkäydinkanavan ja hermo juuret; Electromyogram ja hermo johtuminen tutkimukset electromyogram ja hermo johtuminen tutkimuksia tai hermo lohkoja, jotka voivat auttaa löytämään hermo ongelma, joka aiheuttaa kipua, puutumista tai heikkouden käsivarteen tai käsin.