nonprescription tuotteet laihtuminen – aihe yleiskatsaus

Monet nonprescription tuotteet laihtuminen ovat saatavilla apteekit ja supermarketit ja Internetissä. Monet näistä ei ole koskaan osoittautuneet tehokkaiksi. Ja ne, jotka ovat tehokkaita usein tullut varoituksia. Esimerkiksi monet laihdutusvalmisteita edistää veden menetystä kehosta ja voi johtaa nestehukka tai menetykseen välttämättömiä mineraaleja.

Nonprescription ruokahalua hillitsevät työskentelevät usein tekemällä sinulle vähemmän nälkäinen.

Jotkut käyttävät vettä menetys (diureetit, kuten Aqua-Ban) laihtua. Mutta nämä pillerit vain päästä eroon vettä ja eivät vähennä rasvan määrää elimistössä. Veden-pillereitä näin ei ole suositeltavaa ja voi olla vaarallista.

Nonprescription lujuus huumausaineen muodon orlistaatin on saatavilla, myydään Alli. Se estää kehon kyllästyessä rasvan elintarvikkeiden syöt. Kuten kaikki over-the-counter medicine, muista noudattaa ohjeita lääkityksen etiketissä.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Kun olet käyttäessään, sinun pitäisi laskea välillä …

Älä käytä näitä nonprescription lääkkeitä, jos sinulla on sydänsairaus, korkea verenpaine, diabetes, munuaissairaus, kilpirauhasen ongelmia, glaukooma, tai masennusta; Ruokahalua hillitsevät on tarkoitettu käytettäväksi vain muutaman viikon. Mutta valvonta lihavuus on elinikäistä toimintaa. Se on kallista ja mahdollisesti vaarallisia riippuvan näiden lääkkeiden käyttöön ohjata painoa pitkiä aikoja. Jos aiot käyttää näitä lääkkeitä, joiden avulla voit laihtua, olla varma myös tehdä terveellisiä muutoksia oman ruokavalion ja saada säännöllinen liikunta; Kerro lääkärin kaikki muut lääkemääräystä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, yrttejä ja ravintolisiä käytät. Nämä lääkkeet voivat vaikuttaa muut sairaudet, kuten tyypin 2 diabetes tai muuttaa verenpaine tai kolesteroli tai molempia.