novo-rythro estolaatti jousitus

Käyttää Novo-Rythro estolaatti keskeyttäminen

Näitä lääkkeitä voidaan myös käyttää hoitamaan Legioonalaistaudin ja muita ongelmia kuin lääkärisi määrää. Ne eivät toimi vilustuminen, flunssa, tai muiden virusinfektioiden.

Erytromysiineihin ovat käytettävissä vain lääkärin määräyksestä.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, erytromysiineihin käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeitä tähän ryhmään tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tämä lääke on testattu lapsilla, ja tehokkaina annoksina, ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia lapsille kuin se aikuisilla.

Tämä lääke on testattu ja ei ole osoitettu aiheuttavan erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhusten kuin se nuoremmilla aikuisilla. Kuitenkin vanhemmat aikuiset voivat olla suurentunut riski kuulon menetys, varsinkin jos he käyttävät suuria annoksia erytromysiinin ja / tai on munuais- tai maksasairaus.

Erythromycin estolaatti on aiheuttanut sivuvaikutuksia, joihin liittyy maksan joillakin raskaana olevilla naisilla. Kuitenkin yksikään erytromysiinien on osoitettu aiheuttaa synnynnäisiä vikoja tai muita ongelmia ihmisen vauvoille.

Ennen Novo-Rythro estolaatti keskeyttäminen

Erytromysiineihin erittyä äidinmaitoon. Kuitenkin erytromysiineihin ei ole osoitettu aiheuttavan ongelmia imeväiset.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa lääkkeiden tämän luokan. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät erytromysiiniä. Se ei voi olla spesifinen Novo-Rythro estolaatti keskeyttäminen. Lue huolellisesti.

Yleensä erytromysiineihin on parasta tehdä lasillinen (8 unssia) vettä tyhjään vatsaan (vähintään 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen). Jos vatsavaivoja ilmenee, nämä lääkkeet voidaan ottaa ruoan kanssa. Jos sinulla on kysyttävää erytromysiini lääkettä käytät, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Potilaille, jotka saavat suullisen nestemäisessä muodossa tätä lääkettä

Potilaille, jotka saavat pureskeltava tabletti muodossa tätä lääkettä

Potilaille ottaen suolessa vapauttavan kapselin muodossa (enteropäällystettyjä pellettejä) tai suolessa vapauttavan tabletin muodossa tätä lääkettä

Auttaa selvittää infektio kokonaan, pitää lääkkeen koko ajan hoidon, vaikka alkaa tuntea paremmin muutaman päivän jälkeen. Jos käytössä on “STREP” infektio, sinun tulisi pitää lääkkeen vähintään 10 päivää. Tämä on erityisen tärkeää “streptokokki” infektioita. Vakavia sydänongelmia voisi kehittyä myöhemmin, jos infektio ei ole selvitetty täysin. Lisäksi, jos lopetat lääkityksen liian aikaisin, oireet saattavat palata.

Tämä lääke toimii parhaiten, kun on vakiomäärä veressä. Auttaa pitämään määrän vakiona, älä unohda yhtään annosta. Lisäksi se on paras ottaa annokset tasaisin aikoina päivällä ja yöllä. Esimerkiksi, jos olet ottaa 4 annosta päivässä, annosta tulee sijoitettu noin 6 tunnin välein. Jos tämä häiritsee unta tai muuta päivittäistä toimintaa, tai jos tarvitset apua suunnitellaksesi parhaan ottaa lääkkeesi, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Annos lääkkeet tässä luokassa on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräinen annos näistä lääkkeistä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos oireet eivät lievene muutaman päivän kuluessa tai jos ne pahenevat, tarkistaa lääkäriltä.

Oikea käyttö erytromysiiniä

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Novo-Rythro estolaatti keskeyttäminen

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Dental Absessi amoksisilliini, metronidatsoli, Flagyl, erytromysiini, klaritromysiini, Biaxin

Iho tai pehmytkudoksen infektio siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, metronidatsoli, Augmentin

Ylähengitystieinfektio amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, Augmentin, kefaleksiini, Bactrim

Novo-Rythro estolaatti Jousitus Side Effects

erytromysiini

Keuhkoputkentulehdus siprofloksasiini, amoksisilliini, doksisykliini, atsitromysiini, Augmentin