nucynta

Tapentadol on aikataulu II valvottavan aineen kanssa mahdollisuuksia opioidiriippuvuuden, tai väärinkäyttö, jotka voivat johtaa yliannostukseen ja kuolemaan. Arvioidaan riski ennen tutkimuksen aloittamista ja seurata merkkejä väärinkäytöstä, ja riippuvuuden hoidon aikana. Vakavia tai kuolemaan johtavaa hengityslamaa saattaa esiintyä. Tarkkaile merkkejä hengityslaman hoidon aikana, etenkin hoidon aloittamisen ja annoksen kasvaessa. Potilaita nielemään laajennettu vapautuvaa tablettia kokonaisuus eikä sitä saa pureskella, murskata, tai liukenevat tabletit vähentää riskiä yliannostuksesta. Vahingossa nauttiminen tapentadol laajennettu versio tabletteja voi aiheuttaa yliannostuskuoleman, erityisesti lapsilla. Pitkäaikainen käyttö raskauden aikana voi aiheuttaa vastasyntyneelle opioidivieroitusoireita oireyhtymä, joka voi johtaa kuolemaan, jos huomaamatta eikä käsitelty. Jos pitkäaikainen käyttö tarvitaan raskaana oleva nainen, neuvoa potilasta riskin sikiöön ja varmistaa, että asianmukainen hoito on saatavilla. Potilaita välttää alkoholin ja alkoholia sisältävien tuotteiden samanaikainen käyttö saattaa suurentaa plasman tasoja ja voi olla hengenvaarallinen yliannostus tapentadol.

Käyttää Nucynta

Terapeuttinen luokka: Kipua lievittävä

Kemiallinen luokka: Opioidien

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille tapentadol lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta tapentadol vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla ovat todennäköisemmin ummetusta ja ikääntymiseen liittyvien keuhko-, maksa- tai munuaissairaus, jotka voivat edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla tapentadol.

Ennen Nucynta

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät tapentadol. Se ei voi olla nimenomaan Nucynta. Lue huolellisesti.

Ota lääke vain lääkärin ohjeiden mukaisesti. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Muuten voi lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia ja mahdollisuuksia väärinkäyttö.

Tätä lääkettä mukana Lääkitys Guide. Lue ja noudata näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Voit ottaa lääkkeen kanssa tai ilman ruokaa.

Niellä laajennettu-release tabletti kokonaisena, yksi tabletti kerrallaan, jossa on riittävästi vettä. Älä murskaa, tauko, liukenevat tai pureskella.

Mittaa oraaliliuos kanssa merkitty Annosteluruiskun mukana pakkauksessa. Annoksesi on mitattava ja annettava tarkasti välttää yliannostuksen.

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö tapentadol

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Pidä oraaliliuos pullo pystyssä avaamisen jälkeen.

Hävitä tarpeettomat tabletit tai oraaliliuos huuhtelemalla ne alas WC.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisesti vierailuja, varsinkin ensimmäisinä päivinä otat tapentadol. Tämä on tarpeen, jotta annoksen muuttamista ja tarkistaa ei-toivottuja vaikutuksia.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavan allergisen reaktion kutsutaan anafylaksia. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Soita lääkärille heti, jos sinulla on ihottumaa, kutinaa, hengitysvaikeuksia, vaikeuksia niellä, tai turvotusta käsien, kasvojen tai suun, kun käytät tätä lääkettä.

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet käyttänyt MAO-estäjän (MAO: n) kuten isocarboxazid, feneltsiini, selegiliini, tranyylisypromiini, Eldepryl®, Marplan®, Nardil® tai Parnate® viimeisten 14 päivän aikana.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Nucynta

Älä käytä lääkettä enemmän tai ottaa sen useammin kuin lääkäri on määrännyt. Tämä voi olla hengenvaarallinen. Yliannostuksen oireita kuuluvat vaikea, nopea tai hidas, epäsäännöllinen, matala, tai levoton hengitys, vaalea tai sininen huulet, kynnet, tai ihon tai hengenahdistus. Soita heti lääkärille, jos havaitset näitä oireita.

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke allergioita tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, muita reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääkettä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hampaiden anestesia. Tarkista lääkäriltä ennen jotakin edellä lueteltujen lääkkeiden, kun käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi aiheuttaa joillekin ihmisille huimausta, sekavaksi, heikko, unelias, tai valppauden kuin ne ovat normaalisti. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta tai ei hälytys. Getting hitaasti makuulta tai istuma-asennosta voi myös auttaa.

Tämä lääke voi aiheuttaa vakavan sairaus nimeltä serotoniinioireyhtymä kun otetaan yhdessä tiettyjen lääkkeiden. Tarkista lääkäriltä ennen kuin otat muita lääkkeitä. Soita heti lääkärille, jos sinulla on kuumetta, sekavuus, levottomuus, koordinaatiokyvyn menetys, tai ripuli.

Jos olet käyttänyt tätä lääkettä säännöllisesti useita viikkoja tai pidempään, älä muuta annosta tai yhtäkkiä lopeta lääkkeen ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytössä ennen pysäyttämistä, kokonaan. Tämä voi auttaa vähentämään mahdollisuutta vieroitusoireita, kuten vatsa- tai vatsakipua, ahdistuneisuus, kuume, pahoinvointi, nuha, hikoilu, vapina, tai unihäiriöt.

Käyttämällä huumausaineet pitkään voi aiheuttaa vakavia ummetus. Tämän estämiseksi lääkärisi saattaa pyytää ottamaan laksatiiveja, juoda paljon nesteitä, tai lisätä määrä kuitua ruokavalioosi. Muista noudattaa ohjeita huolellisesti, koska jatkuva ummetus voi aiheuttaa enemmän vakavia ongelmia.

Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia vastasyntynyt vauva. Kerro lääkärille heti, jos luulet olet raskaana tai jos suunnittelet raskautta lääkkeen käyttämisen.

Nucynta Side Effects

Nucynta (tapentadol)

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 2 korkea väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiini, diklofenaakki, Norco, fentanyyli, Celebrex, morfiini, Vicodin, Voltaren, lidokaiini ajankohtainen, Dilaudid, difenhydramiini ajankohtainen, OxyContin, Parasetamoli