oksikodonin (suun kautta) kuvaus ja tuotenimiä

Kanadalainen Merkki

Oksikodoni käytetään vapauttaa kohtalainen tai vaikea kipu. Se kuuluu lääkeryhmään narkoottisten kipulääkkeiden (kipulääkkeitä). Oksikodoni vaikuttaa keskushermostoon (CNS) lievittää kipua.

Oksikodoni laajennettu vapautuvaa tablettia ei tulisi käyttää, jos tarvitset kipulääkitystä vain lyhyen aikaa, esimerkiksi kun toipumassa leikkauksesta. Älä käytä tätä lääkettä lievittää lievää kipua, tai tilanteissa, joissa ei-huume lääkitys on tehokasta. Tätä lääkettä ei saa käyttää kivun hoitoon, että sinulla on vain silloin tällöin tai “tarpeen mukaan”.

Kun oksikodonin käytetään pitkään, se voi tulla tottumusta aiheuttaen henkistä tai fyysistä riippuvuutta. Kuitenkin ihmiset, joilla on jatkuva kipu ei saisi päästää pelko riippuvuus pitää niitä käyttämästä huumausaineita lievittää niiden kipua. Mental riippuvuus (riippuvuus) ei ole todennäköistä, kun huumausaineet käytetään tähän tarkoitukseen. Fyysinen riippuvuus aiheuttaa peruuttamiseen haittavaikutuksia, jos hoito lopetetaan äkillisesti. Vaikeat peruuttaminen haittavaikutuksia voidaan yleensä estää asteittain vähentämällä annosta ajanjakson ajan ennen hoito lopetetaan kokonaan.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Tämä tuote on saatavilla seuraavat annostusmuodot

Tabletti, Extended Release, tabletti, kapseli, liuos