oksimetatsoliini oftalmiset

Terapeuttinen luokka: Decongestant

Käyttää oksimetatsoliini

Kemiallinen luokka: imidatsoliini

Oxymetazoline on saatavilla ilman reseptiä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Sillä oxymetazoline seuraavat olisi harkittava

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio oxymetazoline tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Tarkista lääkäriltä ennen oxymetazoline silmätippoja alle 6-vuotiaille lapsille. Eye punoitus lapsilla voi esiintyä sairauksia, kuten allergioita, kuume, vilustuminen, ja tuhkarokko, jotka saattavat vaatia lääkärin hoitoa.

Monet lääkkeet ei ole tutkittu erityisesti ikääntyneiden. Siksi se ei voi olla tiedossa, ovatko ne toimivat täsmälleen samalla tavalla he tekevät nuoremmilla tai jos ne aiheuttavat erilaisia ​​sivuvaikutuksia tai ongelmia vanhukset. Ei ole mitään erityistä tietoa vertaamalla käytön oksimetat- vanhuksilla kanssa käytettäväksi muissa ikäryhmissä.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Ennen oksimetatsoliini

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kerro terveydenhuollon ammattilaiselle, jos käytät jotain muuta reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääketieteessä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käytön oksimetatsoliinia. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Älä käytä oxymetazoline oftalminen liuos, jos se samenee tai väri muuttuu.

Käyttää

Käytä oxymetazoline vain ohjeiden mukaisesti. Älä käytä enemmän sitä, älä käytä sitä useammin, ja älä käytä sitä yli 72 tuntia, ellei toisin ohjannut lääkäriltä. Muuten voi tehdä silmien ärsytystä huonompi ja voi myös lisätä mahdollisuus sivuvaikutuksia.

Annos oksimetatsoliinia on erilainen eri potilailla. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta oksimetatsoliinia. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Jos silmä kipu tai muutos visio sattuu tai jos punoitus tai silmien ärsytystä jatkuu, pahenee tai kestää yli 72 tuntia, lopeta lääkkeen käyttö ja tarkistaa lääkäriltä.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Kun oxymetazoline käytetään lyhyen aikaa pienillä annoksilla, haittavaikutukset ovat yleensä harvinaisia.

Tarkista lääkäriltä mahdollisimman pian, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Oikea käyttö oksimetatsoliinia

Saatavuus OTC Over the counter

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Eye Punoitus / Kutina fenyyliefriini oftalmiseen, Naphcon-A, fluorometoloni oftalmiset, nafatsoliini oftalmiset, triprolidiini, Opcon-A, Visine-A, FML, Naphcon, Flarex, Alamast, silmä allergia helpotus

Eye Kuivuus / punoitus fenyyliefriini oftalmiseen, Systane, Artificial Tears, Refresh, fluorometoloni oftalmiset, GenTeal, Lacri-Lube S.O.P., nafatsoliinin oftalmiset

Varotoimet Vaikka käyttäminen oksimetatsoliini

oksimetatsoliini Side Effects

oksimetatsoliini oftalmiset