omepratsoli ja natriumbikarbonaattia (suun kautta) varotoimenpiteet

On tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä. Näin lääkäriltä, ​​onko lääke toimii kunnolla ja päättää, jos sinun tulee jatkaa sitä. Veri, virtsa, ja muut laboratoriokokeet voidaan tarvita tarkistaa toivottuja vaikutuksia. Jos tila ei parane, tai jos se on huonompi, tarkistaa lääkäriltä.

Kerro lääkärille, jos olet Aasian sukulaisia, kuten filippiiniläinen, Kiina, Japani, Korea, tai Taiwanin. Saatat tarvita pienemmän lääkeannoksen hoitoon erosive ruokatorvitulehdus.

Tämä lääke on joskus annetaan yhdessä muiden lääkkeiden hoitoon haavaumia. Varmista, että ymmärrät riskeistä ja oikeasta käytöstä muita lääkkeitä lääkärisi antaa yhdessä omepratsolin ja natriumbikarbonaatilla yhdistelmä.

Atrofinen gastriitti (tulehdus mahassa) voi esiintyä, varsinkin jos tätä lääkettä pitkään. Keskustele lääkärin kanssa, jos olet huolestunut tästä.

Tarkista lääkäriltä heti, jos sinulla tai lapsellasi on kuume, nivelkipu, ihottuma, turvotus kehon, jalkojen tai nilkkojen tai epätavallinen painonnousu saatuaan tätä lääkettä. Nämä voivat olla oireita akuutti interstitiaalinefriitti.

Lääkkeen ottaminen pitkään voi vaikeuttaa kehon absorboimaan vitamiini B12. Kerro lääkärille, jos sinä tai lapsesi on huolissaan B12-vitamiinin puutos.

Tarkista lääkäriltä heti, jos olet vetistä ulosteesta, joka ei mene pois, vatsakipu ja kuume hoidon aikana.

Tämä lääke saattaa lisätä riskiä ottaa murtumien lonkan, ranne, ja selkärangan. Tämä on todennäköisempää, jos saat suuria annoksia tätä lääkettä tai käyttää sitä yhden vuoden tai enemmän.

Tämä lääke voi aiheuttaa hypomagnesemiaa (alhainen magnesium veressä). Tämä on todennäköisempää, jos käytät tätä lääkettä yli vuoden, tai jos lääkkeen yhdessä digoksiinin (Lanoxin®) tai tietyt diureetit tai “vesi pillereitä”. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet kouristukset (kohtaukset), nopea, kilpa, tai epätasainen syke, lihaskouristukset (tetania), vapina, tai epätavallinen väsymys tai heikkous.

Älä lopeta tämän lääkkeen ensin lääkärin kanssa, tai ellei luvan siihen lääkäri.

Varmista, että kaikki lääkärin tai hammaslääkärin, joka kohtelee sinua tietää, että käytät tätä lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä (esim atatsanaviiri, nelfinaviiri, Reyataz®, Viracept®) tai vakiovahvuuksilla (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten (esim mäkikuisma) tai vitamiinilisän.