opana

Käyttö oksimorfonihydrokloridi laajennettu vapautuvaa tablettia riskiä opiaattiriippuvuuden, tai väärinkäyttö, joka voi aiheuttaa yliannostuksen tai kuoleman. Arvioidaan riski ennen hoitoa ja seurata merkkejä riippuvuus, tai väärinkäyttö hoidon aikana. Vakavia, hengenvaarallisia tai kuolemaan johtava hengityslama voi esiintyä etenkin hoidon aloittamista ja annoksen kasvaessa. Tarkkaile merkkejä hengityslaman hoidon aikana. Potilaita hyvän hallinnon vähentää riskiä yliannostuksesta. Vahingossa nauttiminen voi johtaa yliannostuskuoleman, erityisesti lapsilla. Pitkäaikainen käyttö raskauden aikana voi aiheuttaa vastasyntyneelle opioidivieroitusoireita oireyhtymä, joka voi olla hengenvaarallinen, jos huomaamatta ja hoitamatta. Jos pitkäaikainen käyttö tarvitaan raskaana oleva nainen, neuvoo potilas sikiön riskejä ja varmistaa hoidon saatavuuden. Potilaita välttää alkoholin ja alkoholia sisältävien tuotteiden samanaikainen käyttö voi lisätä näkyvyyttä ja mahdollisesti aiheuttaa kuolemaan johtavan yliannostuksen.

Käyttää Opana

Terapeuttinen luokka: Kipua lievittävä

Kemiallinen luokka: Opioidien

Oksimorfoni laajennettu vapautuvaa tablettia käytetään lievittää kohtalainen tai vaikea kipu potilailla, jotka tarvitsevat jatkuvaa, noin vuorokauden hoidon pitkäksi aikaa, ja ei pitäisi käyttää, jos tarvitset kipulääkitystä vain lyhyen aikaa, esimerkiksi kun toipumassa leikkauksesta. Älä käytä tätä lääkettä lievittää lievää kipua, tai tilanteissa, joissa ei-huume lääkitys on tehokasta. Tätä lääkettä ei saa käyttää kivun hoitoon, että sinulla on vain silloin tällöin tai “tarpeen mukaan”.

Kun oksimorfoni käytetään pitkään, se voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta). Kuitenkin ihmiset, joilla on jatkuva kipu ei saisi päästää pelko riippuvuus pitää niitä käyttämästä huumausaineita lievittää niiden kipua. Mental riippuvuus (riippuvuus) ei ole todennäköistä, kun huumausaineet käytetään tähän tarkoitukseen. Fyysinen riippuvuus aiheuttaa peruuttamiseen haittavaikutuksia, jos hoito lopetetaan äkillisesti. Vaikeat peruuttaminen haittavaikutuksia voidaan yleensä ehkäistä pienentämällä annosta vähitellen ajan ennen hoito lopetetaan kokonaan.

Tämä lääke on saatavissa vain lääkärin määräyksestä.

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Tätä lääkettä, seuraava tulee harkita

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio lääkkeen tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Ennen Opana

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille oksimorfonin lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat käyttökelpoisuutta oksimorfonin vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin olla ei-toivottuja vaikutuksia (esimerkiksi, sekavuus, huimaus, uneliaisuus, pahoinvointi) ja ikään liittyvän maksa-, munuais- tai sydänvaivoja, mikä voi edellyttää varovaisuutta ja oikaisua annoksen saavilla oksimorfooni.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Käyttämällä tätä lääkettä on jokin seuraavista ei yleensä suositella, mutta voivat olla välttämättömiä tietyissä tapauksissa. Jos sitä käytetään yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät tätä lääkettä, tai antaa sinulle erityisiä ohjeita käytöstä elintarvikkeiden, alkoholin tai tupakan.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa tämän lääkkeen. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Tässä osassa on tietoja asianmukaisen käytön useita tuotteita, jotka sisältävät oksimorfooni. Se ei voi olla nimenomaan Opana. Lue huolellisesti.

Ota tätä lääkettä juuri niin kuin lääkärin ohjeiden mukaan. Älä ota enemmän sitä, älä ota sitä useammin, ja älä ota sitä pidempään kuin lääkäri määräsi. Tämä on erityisen tärkeää iäkkäillä potilailla, jotka voivat olla herkempiä vaikutuksia kipulääkkeitä. Jos liian paljon tätä lääkettä on otettu pitkään, se voi tulla tottumusta (aiheuttavat henkistä tai fyysistä riippuvuutta).

On parasta ottaa lääkkeen tyhjään vatsaan, vähintään 1 tunti ennen tai 2 tuntia aterian jälkeen.

Jos käytät laajennettu versio tablettien

Annos tätä lääkettä on erilainen eri potilaille. Noudata lääkärin määräyksestä tai ohjeet etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät ainoastaan ​​keskimääräistä annosta tätä lääkettä. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkäri käskee tekemään niin.

Määrä lääkettä että otat riippuu vahvuus lääkkeen. Myös annosten lukumäärän otat joka päivä, sallitun ajan annosten välillä, ja aika lääkityksen riippuvat lääketieteellinen ongelma, johon käytät lääkettä.

Jos annos jää tätä lääkettä, ota se mahdollisimman pian. Kuitenkin, jos se on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä unohtunut annos väliin ja palaa takaisin normaaliin annosteluaikatauluun. Älä kaksinkertaista annosta.

Säilytä lääke suljetussa astiassa huoneenlämmössä, lämmöltä, kosteudelta ja suoralta auringonvalolta. Suojaa jäätymiseltä.

Oikea käyttö oksimorfooni

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääketieteen tai lääketieteen ei enää tarvita.

Kysy terveydenhuollon ammattilainen miten pitäisi hävittää mitään lääkettä et käytä.

Oksimorfoni voi aiheuttaa vakavia ei-toivottuja vaikutuksia, kun niitä aikuisia, jotka eivät ole tottuneet vahva huume kipulääkkeet, lapsia, tai kotieläimiä. Varmista, että tallentaa lääkkeen turvallisessa paikassa estää muita saada se.

Huuhtele kaikki käyttämättömät lääketieteen alas WC kun olet lopettanut hoidon. Myös huuhtele vanha lääke, kun päiväys on ohitettu. Tämä lääke on yksi vain muutamia lääkkeitä, jotka on hävitettävä tällä tavalla.

Jos tulee lääkkeen pitkään, se on hyvin tärkeää, että lääkäri tarkastaa sinut säännöllisesti vierailuja mistään ongelmista tai ei-toivottuja vaikutuksia, jotka voivat johtua lääkkeen.

Oksimorfoni saattaa lisätä riskiä ottaa vakavia hengitysvaikeuksia. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet ottaa vaikeaa tai levoton hengitys, epäsäännöllinen, nopea, hidas tai pinnallinen hengitys, vaalea tai sininen huulet, kynnet, tai ihon tai hengenahdistus.

Älä käytä lääkettä enemmän tai ottaa sen useammin kuin lääkäri on määrännyt. Tämä voi olla hengenvaarallinen. Yliannostuksen oireita olla paha huimaus tai heikkous, hidas syke tai hengitysvaikeuksia, kouristuksia, hengitysvaikeuksia, ja kylmä, nihkeä iho. Soita heti lääkärille, jos havaitset näitä oireita.

Varotoimet Vaikka käyttäminen Opana

Tämä lääketieteen lisäävät vaikutukset alkoholin ja muiden keskushermostoa lamaavien (lääkkeitä, jotka voivat aiheuttaa uneliaisuutta tai valppauden). Joitakin esimerkkejä CNS alentavat aineet ovat antihistamiineja tai lääke heinänuha, muita allergioita, tai vilustuminen, rauhoittavien lääkkeiden, rauhoittavien tai unilääkkeitä, muita reseptiä kipulääkitystä tai huumausaineet, lääkettä epilepsiaan tai barbituraatit, lihasrelaksantit, tai nukutusta, kuten jotkut hammaslääkärin anestesia . Tarkista lääkärisi kanssa ennen mitään muita edellä lueteltujen lääkkeiden, kun käytät tätä lääkettä.

Tämä lääke voi olla tottumusta. Jos tuntuu, että lääke ei toimi yhtä hyvin, älä käytä enemmän kuin on määrätty. Soita lääkäriltä ohjeita.

Oksimorfoni voi aiheuttaa joillekin ihmisille tulla uneliaisuutta, huimausta tai pyörrytystä tai tuntea väärän hyvinvointia. Varmista, että tiedät miten reagoit tätä lääkettä ennen kuin ajat, käytä koneita tai tee mitään muuta, joka voisi olla vaarallista, jos et huimausta, ei hälytys tai sekavaksi.

Huimaus, tai jopa pyörtyminen voi esiintyä, kun saat yhtäkkiä makuulta tai istuma-asennosta. Getting hitaasti voi auttaa vähentämään tätä ongelmaa. Myös makuulla jonkin aikaa voi lievittää huimausta tai.

Käyttämällä tätä lääkettä pitkään voi aiheuttaa vakavia ummetus. Tämän estämiseksi lääkärisi saattaa pyytää ottamaan laksatiiveja, juoda paljon nesteitä, tai lisätä määrä kuitua ruokavalioosi. Muista noudattaa ohjeita huolellisesti, koska jatkuva ummetus voi aiheuttaa enemmän vakavia ongelmia.

Ennen kuin minkäänlaista leikkausta (myös hammasleikkaukset) tai kiireellistä hoitoa, kerro lääkärin tai hammaslääkäri vastuussa että käytät tätä lääkettä. Vakavia haittavaikutuksia saattaa ilmetä, jos lääkäri tai hammaslääkäri antaa tiettyjä muita lääkkeitä tietämättä, että käytät oksimorfooni.

Jos olet käyttänyt tätä lääkettä säännöllisesti useita viikkoja tai enemmän, älä muuta annosta tai yhtäkkiä lopeta sitä ensin lääkärin kanssa. Lääkäri saattaa haluta sinun vähitellen vähentää käytät ennen pysäyttämistä, kokonaan. Nosto haittavaikutuksia voi esiintyä, kun lääkkeen käyttö lopetetaan äkillisesti, koska elimistö on tottunut tätä lääkettä.

Opana Side Effects

Opana (oksimorfoni)

Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskaaksi tämän lääkitystä. Käyttämällä tätä lääkettä raskauden aikana voi aiheuttaa vastasyntyneelle vieroitusoireita vastasyntynyt vauva, joka voi olla hengenvaarallinen. Kerro lääkärille heti, jos vauva on seuraavia oireita: epänormaali Unityypin, ripuli, kimeä huuto, ärtyneisyys, vapina tai vapina, laihtuminen, oksentelu, tai epäonnistuminen lihoa.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Kiireellisten apua välittömästi, jos jokin seuraavista yliannostuksen yhteydessä

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka C Riski ei voida sulkea pois

CSA Aikataulu 2 korkea väärinkäytön mahdollisuus

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

WADA Class WADA antidopingtoimiston luokitus

Kipu tramadoli, oksikodoni, parasetamoli, Parasetamoli, naprokseeni, asetyylisalisyylihappo, ibuprofeeni, hydrokodonin, amitriptyliini, Percocet, hydroksitsiinin klonidiinia

Labor Pain oksimorfoni, Stadol, butorfanoli, Talwin, pentatsosiinin, ropivakaiinin, Naropinin, Numorphan