Oscillococcinum: käyttötarkoitukset, sivuvaikutukset, yhteisvaikutukset ja varoitukset

Anas Barbaria, Anas Barbariae, Anas moschata, Avian sydämen ja maksan, Avian maksauute, Cairina moschata, Canard de Barbarie, ankanmaksaa Pura, Extrait de Foie de Canard, Myskisorsa, Oscillo.

Oscillococcinum on tuotenimi homeopaattiset valmistamaa Boiron. Samanlaisia ​​homeopaattisia tuotteita löytyy muita merkkejä; Homeopaattisia tuotteita ovat äärimmäiset laimennoksia joidenkin aktiivista ainesosaa. Ne ovat usein niin laimennetaan, että ne eivät sisällä mitään aktiivista lääkettä. Homeopaattisia tuotteita sallitaan myyntiin Yhdysvalloissa johtuu lainsäädännöstä hyväksyttiin vuonna 1938 sponsoroi homeopaattisella lääkäri, joka oli myös senaattori. Laki kuitenkin edellyttää, että Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto (FDA) sallivat tuotteiden myyntiä lueteltujen Homeopaattiset farmakopean Yhdysvalloissa. Kuitenkin homeopaattiset valmisteet eivät todennut samaa turvallisuuden ja tehokkuuden standardeja tavanomaisia ​​lääkkeitä; Oscillococcinum käytetään influenssan oireita infektioiden ( “flunssa”) ja H1N1 (sika) flunssa.

Oscillococcinum on homeopaattinen tuote. Homeopatia on järjestelmä lääketieteen perustettiin vuonna 19. vuosisadan saksalainen lääkäri nimeltä Samuel Hahnemann. Sen perusperiaatteet ovat, että “kuten kohtelee kuten” ja “voimistumisen kautta laimennus.” Esimerkiksi homeopatia, influenssaan käsiteltävä äärimmäisen laimennus aine, joka aiheuttaa yleensä influenssa, kun suuria annoksia; Ranskalainen lääkäri löysi Oscillococcinum samalla tutkia Espanjan flunssa vuonna 1917. Mutta hän oli väärässä, että hänen “oscillococci” olivat syynä flunssa; Harjoittajat homeopatian uskovat, että lisää laimeaa valmistelut ovat tehokkaampia. Monet homeopaattiset valmisteet ovat niin laimennetaan että ne sisältävät vähän tai ei lainkaan vaikuttavaa ainetta. Siksi useimmat homeopaattisia tuotteita ei odoteta toimia kuten huumeita tai ovat lääkeaineinteraktioita tai muista haitallisista vaikutuksista. Mahdolliset myönteiset vaikutukset ovat kiistanalaisia, eikä niitä voida selittää nykyisten tieteellisten menetelmien avulla; Laimennoksia 1-10 ovat nimeämä “X” Joten 1X laimennus = 1:10 tai 1 osa vaikuttavaa ainetta 10 osaan vettä, 3X = 1: 1000, 6X = 1: 1000000. Laimennoksia 1- 100 ovat nimeämälle “C.” Joten 1C laimennus = 1: 100, 3C = 1: 1,000,000. Laimennoksia 24X tai 12C tai enemmän sisältävät nolla molekyylien alkuperäisen aktiivista ainesosaa. Oscillococcinum laimennetaan 200 ° C.

Riittämätön Evidence fo; Flunssa (influenssa) ja H1N1 (sika) flunssa. Ei ole luotettavaa näyttöä siitä, että ottaen Oscillococcinum voi estää flunssa. Kuitenkin ihmiset flunssan oireita, on olemassa jonkin verran näyttöä siitä, että Oscillococcinum voisi auttaa ihmisiä päästä yli flunssa nopeammin, mutta vain 6 tai 7 tuntia. Tämä ei voi olla paljon merkitystä. Luotettavuutta havainto on myös kyseenalaista johtuu puutteita tutkimusasetelma. Lisää todisteita tarvitaan Arvioi Oscillococcinum tähän käyttöön.

Oscillococcinum näyttää olevan turvallinen. Tämä on homeopaattinen valmiste. Tämä tarkoittaa, että se ei sisällä mitään aktiivista ainesosaa. Useimmat asiantuntijat uskovat, että sillä ei ole myönteisiä vaikutuksia ja myös mitään negatiivisia sivuvaikutuksia; Varotoimet ja varoitukset: Raskaus ja rintojen -feeding: Tätä tuotetta ei ole tutkittu naisilla, jotka ovat raskaana tai rintojen -feeding. Kuitenkin, se on homeopaattinen tuote ja se sisältää ei ole mitattavaa määrää aktiivista ainesosaa. Siksi tämä tuote ei odoteta aiheuttavan suotuisia tai haitallisia vaikutuksia.

Tällä hetkellä meillä ei tietoa Oscillococcinum vuorovaikutukset

Sopiva annos Oscillococcinum riippuu useista tekijöistä, kuten käyttäjän ikä, terveydentila, ja useita muita ehtoja. Tällä hetkellä ei ole riittävästi tieteellistä tietoa määrittämään sopivan valikoiman annoksia Oscillococcinum. Muista, että luonnolliset tuotteet eivät aina välttämättä turvallisia ja annokset voivat olla tärkeitä. Muista noudattaa asiaan suuntiin tuotemerkintöjen ja ota yhteys apteekkiin tai lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilainen ennen käyttöä.

Viitteet

Casanova, P. Gerard, R. tulokset kolmen vuoden satunnaistettu monikeskustutkimus tutkimuksia Oscillococcinum / lumelääke [Bilan de 3 Annees d’Etudes randomisees multicentriques Oscillococcinum / lumelääke]. 1992

Casanova, P. Homeopatia, vilustumisoireet ja kaksinkertainen sokkoutus [Homeopathie, oireyhtymä grippal et kaksinkertainen eris]. Tonus 198; (25): 26.

NOLLEVAUX, M. A. kliininen tutkimus Mucococcinum 200K ennaltaehkäisevänä hoitoa vastaan ​​flunssa: kaksoissokkotutkimuksessa tutkimuksessa verrattuna lumelääkkeeseen [Klinische studie van Mucococcinum 200K als preventieve Behandeling van griepachtige aandoeningen: een dubbelblinde testi Tegenover lumelääkettä]. 1990

Papp, R., Schuback, G., Beck, E., Burkard G., ja Lehrl S. Oscillococcinum potilailla, joilla on influenssan kaltaiset oireyhtymät: Lumelääkekontrolloidussa kaksoissokkoutettu arviointi. British Homoeopathic Journal 199; 87: 69-76.

Rottey, E. E., Verleye, G. B., ja Liagre, R. L. vaikutukset homeopaattisen valmistettu mikro-organismien ehkäisyyn flunssa. Satunnaistetussa kaksoissokkotutkimuksessa tutkimuksessa GP käytäntöjen [Het vaikutus van een homeopathische bereiding van mikro-Organismen bij de preventie van griepsymptomen. Een gerandomiseerd dubbel-blind Onderzoek in de huisartspraktijk]. Tijdschrift voor Integrale geneeskunde 199; 11: 54-58.

Vickers, A. ja Smith, C. PALAUTETUISTA: Homeopaattiset Oscillococcinum ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi influenssa ja influenssan kaltaisia ​​oireyhtymät. Cochrane.Database.Syst.Rev. 200; (3): CD001957.

Attena F, Toscano G, Agozzino E, Del Giudice Net al. Satunnaistetussa tutkimuksessa ehkäisyssä influenssan kaltaiset oireyhtymät mukaan homeopaattisia hallintaa. Rev Epidemiol Sante Publique 199; 43: 380-2.

Ernst, E. systemaattinen katsaus järjestelmällisen arvion homeopatia. Br J Clin Pharmacol 200; 54: 577-82.

Ferley JP, Zmirou D, D’Adhemar D, et al. Hallittu arviointi homeopaattisessa valmisteen hoidossa influenssan kaltaisia ​​oireyhtymät. Br J Clin Pharmacol 198; 27: 329-35.

Guo R, Pittler MH, Ernst E. Täydentävä lääkettä influenssan ehkäisyyn ja hoitoon tai influenssan kaltaiset oireet. Am J Med 200; 120: 923-9.

Jaber R. Hengitys ja allergiset sairaudet: alkaen ylähengitystieinfektioiden astma. Prim Care 200; 29: 231-61.

Linde K, Hondras M, Vickers A, et al. Systemaattinen arvion täydentäviä hoitomuotoja – kommentoitu. Osa 3: homeopatia. BMC Komplementin altern Med 200; 1: 4.

Mathie RT, Frye J, Fisher P. Homeopaattisella Oscillococcinum ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi influenssa ja influenssan kaltaiset oireet. Cochrane Database Sys Rev 201; CD001957.

Neinhuys JW. Tositarina Oscillococcinum. HomeoWatch 2003. http: //www.homeowatch/history/oscillo.html (Pääsee 21 huhtikuu 2004).

Papp R, Schuback G, Beck E, et ai. Oscillococcinum potilailla, joilla on influenssan kaltaiset oireyhtymät: Lumelääkekontrolloidussa kaksoissokkoutettu arviointi. British Homoeopathic Journal 199; 87: 69-76.

van der Wouden JC, Bueving HJ, Poole P. estäminen influenssa: yleiskatsaus katsausta. Respir Med 200; 99: 1341-9.

Vickers AJ, Smith C. Homoeopathic Oscillococcinum ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi influenssa ja influenssan kaltaisia ​​oireyhtymät. Cochrane Database Syst Rev 200; (3): CD001957.

Vickers AJ, Smith C. Homoeopathic Oscillococcinum ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi influenssa ja influenssan kaltaisia ​​oireyhtymät. Cochrane Database Syst Rev 200; (2): CD001957.

Vickers, A. J. ja Smith, C. Homoeopathic Oscillococcinum ehkäisemiseksi ja hoitamiseksi influenssa ja influenssan kaltaisia ​​oireyhtymät. Cochrane Database Syst Rev 200; (1): CD001957.

Natural Lääkkeet kattava tietokanta Consumer versio. katso Natural Lääkkeet kattava tietokanta Professional Version. A terapeuttinen Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, C-vitamiini, masennus