osteoporoosi: yleiskatsaus & faktat

Lisätietoja osteoporoosi ja ryhtyä toimiin tätä hiljainen disease.You voi tietää olet sitä kunnes ohennetaan, heikentynyt luut murtuma kolahtaa tai pudota.

Osteoporoosi heikentää luita ja lisää riskiä odottamattomia murtumia. Vakavat seuraukset voivat esiintyä joitakin murtumia. Lue tämä katsaus artikkeli osteoporoosin ja miten pitää luut vahvoina.

Haluatko nähdä, mitä luun osteoporoosi näyttää, verrattuna luuston? Tämä linkki näyttää kuvia normaali ja osteoporoottisilla.

Osteoporoosi on yleisin luuston sairaus. Se voidaan estää terveellisen ruokavalion ja pysyä fyysisesti aktiivinen. Opi tekijöitä, jotka voivat tehdä luut vahvempi tai heikompi.

Katso, mitkä tekijät lisäävät riskiä sairastua osteoporoosiin.

Uskotko kaiken osteoporoosia? Mahdollisuudet ovat, joitakin asioita luulet tietää osteoporoosi riskitekijöitä voivat olla väärässä.

Selvitä, mitä riskitekijöitä lisää mahdollisuuksia osteoporoosin miehillä.

Vaikka valkoinen naiset näyttävät olevan suurin riski osteoporoosin, osteoporoosin ei syrjitä: miehet ja naiset kaikkien etnisten ryhmien voivat sairastuminen.

Osteoporoosi voidaan estää. Kaikenikäiset ihmiset voivat päästä mukaan suojella luut. Liikunta ja terveellinen ruokavalio voi leikata osteoporoosin riskiä. Tässä muutamia vinkkejä pitää luut vahvoina.

Kuinka voin estää osteoporoosia?

D-vitamiini auttaa elimistöä ottamaan kalsiumia. Tarvitsemme enemmän D-vitamiinia kuin saamme vanhempi. Saatko tarpeeksi? Jos ruokavalio ei sisällä riittäviä määriä tämän luun säästäjä, täydentää voi auttaa. Lue D-vitamiinin puutos.

Monet ihmiset ajattelevat, että osteoporoosin ja luukadon pitäisi yksinkertaisesti hyväksyä normaalina osana vanhenee. Mutta he ovat väärässä. Voit estää luukatoa.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin, miten estää heikko ja hauras luut.