osteoporoosin riski nuoremmilla naisilla – aihe yleiskatsaus

Lapsuudessa ja teini-iässä, uutta luuta kasvaa nopeammin kuin nykyiset luun imeytyy elimistöön. Ikävuoden jälkeen 30, tämä prosessi alkaa kääntyä. Koska luonnollinen osa ikääntymistä, luun liukenee ja imeytyy nopeammin kuin uutta luuta on tehty, ja luut ohentunut. Olet todennäköisemmin osteoporoosi jos et saavuttanut ihanteellinen luun paksuus (luun tiheys) aikana lapsuuden ja teini-iässä.

Raskas juominen on terveysriski monista syistä, mukaan lukien vaikutukset luita; Tutkimus osoittaa, että jatkuva runsas alkoholin käyttö, varsinkin murrosiässä ja nuorten aikuisten vuotta, voi dramaattisesti vaikuttaa luuston terveyteen ja lisäävät riskiä osteoporoosin myöhemmin elämässä; Mitä lääkärit neuvovat? Drink vähemmän vahvat luut; Kalsium on välttämätön ravintoaine luuston, ja alkoholi on sen vihollinen. “Alkoholi on useita vaikutuksia kalsiumin”, kertoo Primal Kaur, MD, osteoporoosia asiantuntija …

Ovat jo käyneet läpi vaihdevuodet. Useimmat naiset käyvät läpi vaihdevuodet alkavat niiden 50, mutta jotkut naiset käyvät läpi tätä muutosta aikaisemmin; Savu; Älä saada säännöllisesti painoa -pitoises- liikunta; Eivät saa tarpeeksi kalsiumia ja D-vitamiinia omaan ruokavalioon; Ota kortikosteroideja tai muita lääkkeitä, jotka voivat ohut luut; On enemmän kuin noin 1 alkoholijuoma päivässä.