osterit: ravitsemus raaka, höyrytetty tai savustettu äyriäisten

Keri Glassman, MS, RD, CDN

Osterit sisältävät kaikki 9 välttämättömiä aminohappoja, he runsaasti proteiinia, kivennäisaineita ja omega-3 rasvahappoja. Kaikki nämä asiat pitää sinut vahva – ja pitää immuunijärjestelmä ladattu. Ja tuskin täytyy pureskella ne lyödä takaisin ravinteita; Osterit ‘ “sexiness” voi johtua siitä, että jotkut ihmiset, ne muistuttavat naisen sukupuolielimet. (Kyllä, oikeasti: Uskotaan, että osterit “ulkonäkö yksin voi tehdä haluat … tiedät.) Se voi johtua myös siitä, että osterit ovat runsaasti sinkkiä, joka on välttämätöntä miesten hedelmällisyyttä. Myös rauta löytyy näitä pikku pallosten pitää energia ylös ja happea virtaa – kaksi asiaa, jotka ovat hyödyllisiä makuuhuoneessa. Onko siis myytti vai se, että syöminen ostereita tuo himo? Paras vastata, että yksi kokeilemalla sitä itse!

Soita ’em nilviäisiä, soita’ em simpukat tai soita ’em aphrodisiacs – tänään puhumme seksikäs, Slurpy, limainen ostereita sinulle ja mielitietty. Läheinen suhteessa simpukat ja kampasimpukoita, ostereita syödään maailmanlaajuisesti – ja hyvästä syystä. Ne kasvavat tahansa kehon suolaveden ja tulla monia hulluja muotoja ja kokoja riippuen ympäristön he elävät. Olet kuullut huhun, että ne ovat hyviä teitä, ja että ne auttavat saat romantiikkaa, eikö? Joten vedä teidän seksikkäin skivvies ja shimmy asti osteribaari tänä iltana (terveydelle)!

Onko että simpukat torni himoiten soittaa sinulle? Älä tunne syyllisyyttä, kun syö ostereita. Puolen tusinaa keskipitkän osterit pyörittää noin 45 kaloria, on alle 1,5 grammaa rasvaa ja sisältää peräti 5 grammaa proteiinia. Muista, että osterit eivät ole ihmisiä, jotka immuunivajaustila, ja riski saada hengenvaarallisen ruokamyrkytys on todellinen jokaiselle, joka syö niitä. Jos et ole kokeillut osterit höyrytetty tai savustettu, ne turvallisempi veto – kaikki saman suuren ravintoa.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto