over-the-counter akne tuotteita: mikä toimii ja miksi

Lue, miten akne tuotteet poikkeavat, mitä tärkeimmät ainesosat etsiä ja miten niitä käytetään parhaan tuloksen.

Monet over-the-counter (OTC) akne tuotteet ovat saatavilla hoitoon lievä tai kohtalainen akne tai säännöllinen breakouts. Niihin kuuluvat puhdistus voiteet, geelit, vaahdot ja towelettes, jätä-tuotteista, ja hoitoja tai sarjat. Mistä tiedät mikä niistä on paras sinulle?

Ennen kuin päätät, oppia OTC akne tuotteet toimivat ja mitä ainesosia etsiä. Sitten kehittää hellävarainen ihonhoito hoitoon ja ehkäisyyn akne.

Food and Drug Administration varoittaa, että jotkut suosittuja OTC akne tuotteet voivat aiheuttaa vakavan reaktion, kuten kurkun karheutta ja kasvojen, huulten tai kielen. Tämän tyyppinen reaktio on melko harvinaista, joten älä sekoita sitä punoitusta, ärsytystä tai kutinaa, jotka voivat ilmetä, jos olet käyttänyt tällaisia ​​tuotteita.

Akne tuotteet toimivat eri tavoin riippuen niiden vaikuttavat aineet. Jotkut OTC akne tuotteet toimivat tappamalla bakteereja, jotka aiheuttavat aknea tulehdusta. Toiset liika öljy iholta tai nopeuttaa kasvua uusien ihosolujen ja poistaminen kuolleita ihosoluja. Jotkut akne tuotteita tehdä yhdistelmä näistä asioista.

Tässä ovat yhteisiä aktiivisia ainesosia löytyy OTC akne tuotteita ja miten ne toimivat hoitoon akne.

Akne tuote, joka parhaiten sopii sinulle riippuu monista tekijöistä, kuten ihotyyppisi, tyyppi ja vakavuus akne, ja ihonhoidon s. Seuraavassa on joitakin yleisiä ohjeita valinnassa ja käytössä akne tuotteita

Akne tuotteet ovat vain yksi askel ihonhoidon rutiinia. Käytettäessä akne tuotteita

Jos akne ei parane kahden tai kolmen kuukauden kotihoidossa harkita käydä lääkärin tai ihon erikoislääkärin (ihotautilääkäri) reseptiä voidetta tai lääkitys.

käydä lääkärin