Oxytrol (oksibutyniini) käyttötarkoitukset, annostus, sivuvaikutuksia

Mikä on Oxytrol?

Oxytrol transdermaalinen laastarilappuun hoidetaan yliaktiivisen rakon oireita, kuten usein tai kiireellinen virtsaaminen, pidätyskyvyttömyys (virtsankarkailulta), ja lisääntynyt virtsaamistarve öisin.

Oxytrol laastareita voidaan myös käyttää muihin tarkoituksiin ei lääkitystä oppaassa.

Sinun ei tule käyttää Oxytrol jos olet hallitsematon ahdaskulmaglaukooma, tukos vatsassa tai suolistossa, tai jos et pysty virtsaamaan.

Tärkeää tietoa

Sinun ei pitäisi käyttää Oxytrol iholäiskille jos olet allerginen oksibutyniini, tai jos

hoitamaton tai kontrolloimaton ahdaskulmaglaukooma

tukos suolistossasi (vatsassa ja suolistossa); tai

jos olet vähentynyt virtsaaminen tai eivät pysty virtsata.

Ennen lääkkeen

Varmistaaksesi Oxytrol on turvallinen, kerro lääkärille, jos olet

silmänpainetauti

maksa- tai munuaissairaus

myasthenia gravis

laajentuneen eturauhasen

suoliston sairaus, kuten haavainen paksusuolen tulehdus

vatsa häiriö kuten refluksitauti (GERD) tai hidas ruoansulatus; tai

Jos sinulla on vaikeuksia tyhjentää rakon.

Oxytrol ei odoteta voivan vahingoittaa sikiötä. Kerro lääkärille, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta hoidon aikana.

Ei tiedetä, onko oksibutyniini ihon läpi joutumisesta rintamaidon tai jos se voi vahingoittaa hoitokodissa vauva. Kerro lääkärille, jos imetät lasta.

Käytä Oxytrol iholaastareista täsmälleen lääkärin määräyksen mukaisesti. Seuraa kaikkiin suuntiin oman lääkemääräystä etiketissä. Älä käytä tätä lääkettä suurempia tai pienempiä määriä tai pidempään kuin suositeltu.

Oxytrol mukana potilaan ohjeet turvallisen ja tehokkaan käytön. Seuraa näitä ohjeita huolellisesti. Kysy lääkäriltä tai apteekista, jos sinulla on kysymyksiä.

Avaa sinetöity pussi ja poista suojakalvon. Levitä Oxytrol laastarin puhtaassa ja kuivassa paikassa vatsallaan, lonkan tai pakaran. Vältä iho on rasvainen, ärtynyt tai vaurioitunut. Vältä laastari ihon alue, joka hankaa vyötärönauha tai tiukat vaatteet.

Paina Oxytrol laastari tiukasti paikalleen sormin. Voit jättää laastari kylvyssä, suihkussa tai uinti.

Jos Oxytrol laastari irtoaa, yritä kiinni takaisin paikoilleen. Jos se ei tartu hyvin, laittaa uusi laastari ja jätä se vain loppuelämäsi päällään aikaa. Älä muuta laastarin poistamisen aikataulusta.

Jätä Oxytrol laastari paikalleen ja käyttää sitä varten 3-4 päivää. Kannattaa vaihtaa laastarin kahdesti viikossa (esimerkiksi joka sunnuntai ja torstai). Käytä kalenteri auttaa pitämään tasainen patch muuttuvassa aikataulu.

Valitse eri paikkaan ihon kulumista laastari aina laittaa uuden. Älä käytä samaa ihoaluetta kahdesti 7 päivän kuluessa.

Älä käytä useampaa kuin yhtä Oxytrol laastari kerrallaan. Käyttämällä ylimääräisiä iholaastareista ei tee lääkettä tehokkaammin. Älä koskaan leikkaa ihon laastari.

Käytä vauvan öljyä tai miedolla saippualla ja vedellä poistaa kaikki sulatejäämät joka pysyy iholla. Vältä kovia saippuat, alkoholi, kynsilakanpoistoainetta tai muita liuottimia, jotka voivat ärsyttää ihoa.

Miten käytän Oxytrol?

Poistamisen jälkeen laastari, taita se kahtia niin se pysyy koossa ja heittää sen pois paikkaan, jossa lapset tai kotieläimet eivät pääse sitä.

Oxytrol laastari voi polttaa ihoa, jos pukeudut laastari aikana MRI (magnetic resonance imaging). Irrota laastarin ennen tällaisen testin.

Pidä Oxytrol laastari sinetöidyssä pussissa, kunnes olet valmis käyttämään sitä. Säilytä pussit huoneenlämmössä lämmöltä ja kosteudelta.

Jos unohdat vaihtaa laastaria aikataulun päivä, irrota ja vaihda laastari heti kun muistat. Wear laastari kunnes seuraavan tavanomaisen patch-vaihtopäivä. Älä muuta aikataulua, vaikka pukeudut uusi laastari vähemmän, että 3 päivää.

Älä käytä kahta laastaria samanaikaisesti muodostavat annos.

Yliannostus oireita voivat olla levottomuus, kihelmöintiä, kuume, epätasainen syke, oksentelu, ja virtsaaminen tavallista vähemmän tai ei ollenkaan.

Oxybutynin voi aiheuttaa näön hämärtymistä, uneliaisuutta tai huimausta. Ole varovainen, jos asema tai tehdä mitään, joka vaatii teitä olemaan valppaana ja nähdä selvästi.

Alkoholin nauttiminen voi lisätä tiettyjä haittavaikutuksia oksibutyniinin.

Vältä tulossa ylikuumentunut tai kuivattu harjoituksen aikana ja kuumalla säällä. Juo runsaasti nesteitä pitää itse sammutettua kun käytät Oxytrol laastaria. Oxybutynin voi vähentää hikoilua ja saatat olla alttiimpi lämpöhalvaus.

Älä altista Oxytrol laastari auringonvalolle. On kulunut vaatteiden alla.

Kiireellisten lääketieteellisen ohjeen saaminen, jos merkkejä allergisen reaktion Oxytrol: nokkosihottuma; hengitysvaikeudet; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun.

Mitä tapahtuu, jos kaipaan annos?

Lopeta Oxytrol laastarit ja soittaa lääkäriltä kerralla, jos olet

Mitä tapahtuu, jos yliannostus?

vähän tai ei lainkaan virtsaamista

vaikea ummetus

Mitä minun pitäisi välttää kun käytät Oxytrol?

sekavuus, aistiharhat

oksentelu, vaikea närästys tai ylävatsakipu

Nopea tai epätasaista sydämen lyöntitiheys; tai

Oxytrol sivuvaikutuksia

nestehukka oireet – tunne hyvin janoinen tai kuuma, ei pysty virtsaamaan, voimakas hikoilu, tai kuuma ja kuiva iho.

Yhteinen Oxytrol haittavaikutuksia ovat

huimaus, uneliaisuus

punoitus tai lievä ihon kutinaa, johon paikka oli kulunut

kuiva suu

näön hämärtyminen; tai

ummetus, ripuli.

Tämä ei ole täydellinen luettelo sivuvaikutuksia ja toiset voi ilmetä. Soita omaan lääkäriin saadakseen neuvoa haittavaikutuksista. Voit ilmoittaa sivuvaikutuksia hallitusten hallituksen 1088.

Tämän lääkkeen käyttäminen muiden lääkkeiden uneliaisuutta voi pahentaa näitä vaikutuksia. Kysy lääkäriltä ennen Oxytrol kanssa unilääke, huumausaineiden kipua lääketieteen, lihas relaxer, tai lääkkeitä ahdistuksen, masennuksen, tai kouristuksia.

Kerro lääkärin kaikki nykyiset lääkkeet ja mahdolliset aloitat tai lopetat hoidon aikana Oxytrol laikkuja, erityisesti

kylmä tai allergia lääkettä, joka sisältää antihistamiinia

lääke Parkinsonin taudin

lääke liikaa mahahapon, mahahaava, matkapahoinvointia tai ärtyvän suolen oireyhtymä

bronchodilators – aclidinium, ipratropiumille tai tiotropiumi

lääke osteoporoosin hoitoon tai Pagetin tauti – alendronaatin, etidronaatti, ibandronaatti, pamidronaatti, risedronaatti, tiludronaatti, tsoledronihappo; tai

muut virtsarakon tai virtsateiden lääkkeet – darifenasiinia, fesoterodiinista suun oksibutyniini, tolterodiini solifenasiini.

Tämä lista ei ole täydellinen. Muut lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa oksibutyniini ihon läpi, kuten reseptiä ja over-the-counter lääkkeitä, vitamiineja, ja kasviperäisiä tuotteita. Kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia lääkitystä oppaassa.

Disclaimer: Kaikki voitava on tehty sen varmistamiseksi, että tiedot ovat tarkkoja, ajan tasalla, ja täydellinen, mutta mitään takeita ei anneta tältä osin. Drug julkaisun tiedot voivat olla aika herkkä. Multum huumeiden tieto on kattava resurssi suunniteltu auttamaan lisensoitu terveydenhuollon ammattilaisten vaihtoehtoiskustannusten niiden potilaiden ja / tai kuluttajien palvelemiseksi katselee tätä palvelua täydentämään ja ei korvaa, asiantuntemusta, taitoa, tietoa ja tuomio terveydenhuollon ammattilaisille. Koska varoitus tietyn lääkkeen tai lääkeyhdistelmän ei millään tavalla pitäisi tulkita viittaavan siihen, että lääkkeen tai lääkeyhdistelmän on turvallinen, tehokas ja asianmukainen tahansa tietylle potilaalle. Tämän tiedotteen sisältämä tieto ei ole tarkoitettu kattamaan kaikkia mahdollisia käyttötarkoituksia, haara, varotoimenpiteet, varoitukset, lääkeaineinteraktioita, allergisia reaktioita tai haittavaikutuksia.

3.04.2015-09-31, 10:25:53.

Raskaus Luokka B Ei todistettu riski ihmisten

Mitkä muut lääkkeet vaikuttavat Oxytrol?

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historian hallitus

Oxytrol (oksibutyniini)

Yliaktiivinen rakko oksibutyniini, Myrbetriq, Vesicare, tolterodiini, Ditropan, Detrol, TOVIAZ, Botox

Inkontinenssi oksibutyniini, Vesicare, tolterodiini, Ditropan, Detrol TOVIAZ, Enablex, Detrol LA

Dysuria oksibutyniini, Pyridium, fenatsopyridiiniä, Ditropan, flavoksaatti, Ditropan XL, Urispas