päältä valikosta: jeff Michaud

Arvokkain opetus kokki Jeff Michaud opittu 3 vuotta hän vietti ruoanlaiton Pohjois-Italiassa oli vähemmän tekemistä ruoan kuin perheen.

Syöminen Italiassa aina tapahtui pöydässä perheen ympärilläsi, varsinkin sunnuntaisin “, kertoo Michaud, voittaja 2010 James Beard-palkinnon Keski-Atlantin Chef.” Kun aika nauttia elämästä ja viettää sen kanssa, joita Love – et näe, että niin usein Yhdysvalloissa.

Italia on myös silloin Michaud, 36, aloitti oman perheensä. Hän tapasi vaimonsa Claudia, kun hän oli hoonaus keittiö taitoja Bergamo, juurella Alpeilla.

Kuten hän kirjoittaa Eating Italia: kokin Culinary Adventure, debytoi keittokirja julkaistiin viime syksynä, “kaaduin korviaan myöten rakastunut paitsi nainen, mutta myös hänen perheensä, hänen ruokaa, ja hänen kulttuuri.”

Hänen ravintoloita, hän haastaa itsensä ja henkilöstön samalla tasolla ruoanlaittoon hän nautti ulkomailla. He tekevät omat salumi (leikkeleet), esimerkiksi. “Mikään että saamme tuotu voidaan verrata”, sanoo Michaud. “Meidän täytyy olla kekseliäs tässä olla samaa laatua tuotteita he ovat Italiassa.

Pysyä kunnossa, Michaud laatikoiden tai käytäntöjä brasilialainen jujutsu eniten aamuisin. Sitten hän istuutuu aamiaista vaimonsa ja 3-vuotias tytär, Gaia, ennen pitkän päivän keittiössä.

Kokit viettävät paljon aikaa ravintolassa, mutta sinun täytyy tehdä aikaa itsellesi ja perheellesi “, hän sanoo.” Jotkut öitä yrittää saada kotiin aikaisemmin laittaa tyttäreni nukkumaan, ja minun vapaapäiviä ovat aina vietettyä perhe.

Michaud ja hänen vaimonsa ovat jo opetus Gaia mitä tarkoittaa syödä hyvin. “Tyttäreni on vielä syödä pikaruokaa – sen sijaan hän syö ostereita, simpukoita, katkarapuja, kani”, hän sanoo. “Me Cook mitä haluamme, ja hän syö mitä me kokki. Enemmän vanhempien pitäisi seurata, että malli.

Kotona Michaud sanoo, “yritän pitää ateriat erittäin helppoa, joten en yleensä käytä grilliä.” Vasikan loin reseptin hän jakaa esimerkki, miten hän haluaa kokata. “Rakastan yksinkertaisuudesta.

terveellisiä, herkullisia reseptejä, mistä ja syö hyvin lehden.

Chicken, Chocolate, Salaatit, Jälkiruoat, Keitto