pahoinvointi ja oksentelu (pdqâ®): tukihoitoon [] -muutokset tähän yhteenveto (05/02/2013)

PDQ syöpä yhteenvetoja tarkistetaan säännöllisesti ja päivitetään kun uutta tietoa tulee saataville. Tässä osassa kuvataan viimeisimmät muutokset tähän yhteenvedon siitä päivästä, jona edellä.

Seulonta etsii syövän ennen kuin henkilö on mitään oireita. Tämä voi auttaa löytämään syöpä varhaisessa vaiheessa. Kun epänormaalin kudoksen tai syöpä on todettu varhainen, se voi olla helpompi käsitellä. Mennessä oireet näkyvät, syöpä on ehkä alkanut levitä; Tutkijat yrittävät paremmin ymmärtää, jossa ihmiset ovat todennäköisesti saada tiettyjen syöpien. He myös tutkia mitä teemme ja asiat ympärillämme nähdä, jos ne aiheuttavat syöpää. Tämä tieto auttaa lääkärit suosittelevat jotka pitäisi seuloa …

Lisätty teksti todeta, että tiedot ilmoitetaan Yhdysvaltojen Food and Drug Administration herättää huolen QT-ajan pidentymistä ja mahdollisesti kuolemaan johtavia rytmihäiriöitä yhdellä laskimoon (IV) 32 mg, ja että nykyinen huumeiden merkinnät vaatii maksimi kerta-annoksena laskimoon annetun 16 mg (mainittu US Food and Drug Administration viitteenä 27).

Tämä yhteenveto on kirjoitettu ja ylläpitämä PDQ Supportive ja lievittävä hoito toimitusneuvosto, joka on toimituksellisesti riippumaton. Yhteenvedossa kuvastaa riippumaton tarkastelu kirjallisuudessa eikä edusta politiikkaa selvitys tai NIH. Lisätietoa yhteenveto politiikan ja roolin PDQ Pääkirjoitus Boards ylläpitämisessä PDQ yhteenvetoja löytyvät Tietoja tästä PDQ yhteenveto ja PDQ: n Kattava Cancer Database sivuja.

Tietoa tuotetaan ja antamat Nationa; Cance; Institute (). Tiedot tässä aiheeseen saattanut muuttua, koska se oli kirjoitettu. Saat uusimmat tiedot, ota yhteyttä Nationa; Cance; Institute kautta Internet-sivuilla osoitteessa http: /; cancer.gov tai soita numeroon 1-800-4-Cancer.

 Public Information National Cancer Institute