paklitakselia laskimoon

Anafylaksia ja vakavia yliherkkyysreaktioita ominaista hengenahdistus ja hoitoa vaativa hypotensio, angioödeema ja yleistynyt urtikaria on esiintynyt kliinisissä tutkimuksissa. Kuolemaan johtavia reaktioita on esiintynyt potilailla huolimatta esilääkitystä ja kaikkia potilaita tulee esikäsitellä kortikosteroidit, difenhydramiini, ja H (2) antagonistit. Potilaille, joilla ilmenee vaikeita yliherkkyysreaktioita paklitakselille ei tulisi altistaa uudelleen lääkkeen. Paklitakseli-hoitoa ei saa antaa potilaille, joilla oli kiinteitä kasvaimia, jotka ovat neutrofiilien määrä alkutilanteessa on alle 1500 solua / mm (3) ja ei tulisi antaa potilaille, joilla on AIDS: iin liittyvä Kaposin sarkooma, jos lähtötilanteen neutrofiilimäärä on alle 1000 solua / mm (3). Tarkkaile perifeerisen verisoluarvot usein.

Käyttää paklitakselia

Terapeuttinen luokka: Antineoplastiset Agent

Farmakologiset Luokka: Mitoottista Inhibitor

Paklitakseli kuuluu lääkeryhmään antineoplastiset aineet. Se häiritsee syöpäsolujen kasvua, jotka ovat lopulta tuhoutuu. Koska kasvun normaalin kehon solut voivat vaikuttaa myös muut ei-toivotut vaikutukset on myös esiintyä. Jotkut näistä voivat olla vakavia ja on ilmoitettava lääkärille. Muut vaikutukset voivat olla vakavia, mutta se voi aiheuttaa huolta. Jotkut niistä voivat tapahtua vasta kuukausia tai vuosia sen jälkeen, kun lääkettä käytetään.

Ennen aloitusta paklitakselihoitoa, sinun ja lääkärisi tulisi puhua hyvää paklitakseli tekevät sekä riskit käyttää sitä.

paklitakseli annetaan vain tai sen välittömästä lääkärin valvonnassa.

Kun lääke on hyväksytty markkinoinnin tiettyyn käyttöön, kokemus voi osoittaa, että se on hyödyllinen myös muita lääketieteellisiä ongelmia. Vaikka näitä käyttötarkoituksia ei sisälly tuotemerkintöjen, paklitakseli käytetään tietyillä potilailla seuraavien sairauksia

Päättäessään käyttää lääkettä, riskit lääkkeen ottamisen on punnittava hyvää se tekee. Tämä on päätös, sinä ja lääkäri arvioi. Paklitakselille, seuraava tulee harkita

Ennen paklitakseli

Kerro lääkärille, jos olet joskus ollut epätavallista tai allerginen reaktio paklitakselille tai muita lääkkeitä. Kerro myös hoitohenkilökunnalle, jos sinulla on muita tyyppisiä allergiat, kuten elintarvikkeisiin, väriaineita, säilöntäaineita tai eläimiä. Ei-reseptilääkkeet, lue etiketti tai pakkauksessa ainekset varovasti.

Asianmukaiset tutkimuksia ei ole tehty suhteesta iän vaikutuksille paklitakselin injektion lapsiväestössä. Turvallisuutta ja tehoa ei ole varmistettu.

Asianmukaiset tutkimuksissa tähän mennessä ole osoittaneet geriatrisen tyypilliset ongelmat, jotka rajoittaisivat hyödyllisyyttä paklitakselin injektion vanhuksilla. Kuitenkin iäkkäillä potilailla on todennäköisemmin olla ei-toivottuja sivuvaikutuksia (esim sydänsairaus, luuytimen ongelmia, ja hermo ongelmia), mikä voi edellyttää varovaisuutta, jos potilas paklitakselia injektiona.

Ei ole olemassa tarkkoja tutkimuksia naisilla määrittämiseksi pikkulasten käyttö voi aiheuttaa vaaraa tätä lääkettä imetyksen aikana. Punnitse mahdolliset hyödyt suhteessa mahdollisiin riskeihin ennen tämän lääkitystä imetyksen.

Vaikka tietyt lääkkeet ei tulisi käyttää yhdessä ollenkaan, muissa tapauksissa kaksi eri lääkkeitä voidaan käyttää yhdessä, vaikka vuorovaikutus voi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkäri saattaa haluta muuttaa annosta, tai muut varotoimenpiteet voi olla tarpeen. Kun saat paklitakselia, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä. Seuraavia yhteisvaikutuksia on valittu sen perusteella, niiden potentiaalinen merkitys ja eivät välttämättä kaiken kattava.

Paklitakseli, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei ole suositeltavaa. Lääkäri voi päättää olla sinua hoitaa tämän lääkityksen tai muuttaa joitakin muita lääkkeitä otat.

Paklitakseli, joilla on jokin seuraavista lääkkeistä ei yleensä suositella, mutta voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Paklitakseli, joilla on jokin seuraavista lääkkeet saattavat aiheuttaa lisääntynyt riski tiettyjä haittavaikutuksia, mutta käyttäen sekä lääkkeet saattavat olla paras hoito sinulle. Jos molemmat lääkkeistä määrää yhdessä, lääkäri voi muuttaa annosta tai kuinka usein käyttää yhtä tai molempia lääkkeitä.

Tiettyjä lääkkeitä ei saa käyttää tai aikoihin syö ruokaa tai syö tietyntyyppisten elintarvikkeiden koska yhteisvaikutuksia voi esiintyä. Alkoholin tai tupakan tiettyjen lääkkeiden voi myös aiheuttaa yhteisvaikutuksia esiintyy. Keskustele hoitohenkilökunnan kanssa, käyttö lääkkeen ruoan kanssa, alkoholia tai tupakkaa.

Läsnäolo muut sairaudet voivat vaikuttaa käyttöä paklitakseli. Muista kertoa lääkärille, jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, erityisesti

Hoitoon käytettävät lääkkeet syövän ovat hyvin vahvoja ja voi olla monia ei-toivottuja vaikutuksia. Ennen paklitakselilla, sinun ja lääkärisi tulisi puhua hyvää paklitakseli tekevät sekä riskit käyttää sitä ..

Lääkäri tai muu koulutettu terveydenhuollon ammattilainen antaa sinulle paklitakselia sairaalassa tai syövän hoitoon keskus. paklitakseli annetaan neulan läpi sijoitetaan laskimoon.

paklitakseli annetaan yleensä 3 viikon välein, ja sitä käytetään yhdessä muiden syöpälääkkeiden, kuten sisplatiini tai doksorubisiini.

Voit myös saada muita lääkkeitä estämään allergisia reaktioita ja pahoinvointia tai oksentelua paklitakselista.

On erittäin tärkeää, että lääkäri tarkistaa edistymistä säännöllisin käyntejä varmistaa, että paklitakseli toimii oikein. Verikokeet saattavat olla tarpeen tarkistaa toivottuja vaikutuksia.

Paklitakseli raskauden aikana voi vahingoittaa sikiötä. Käytä tehokasta ehkäisymenetelmää pitää saamasta raskaaksi. Jos uskot raskaaksi lääkkeen käyttö, kerro heti lääkärille.

paklitakseli voi aiheuttaa vakavia allergisia reaktioita, kuten anafylaksiaa. Anafylaksia voivat olla hengenvaarallisia ja vaatii välitöntä lääkärin hoitoa. Kerro lääkärille tai hoitajalle heti, jos sinulla on yskää, huimaus, hengityksen vinkumista, hengitysvaikeudet, rinnassa tai kurkun karheutta, turvotusta kasvojen tai käsien, kuume, vilunväristykset, ihottuma, kutina tai nokkosihottuma, ihon punoitus tai lightheadedness tai pyörtyminen kun paklitakselilla.

Samalla kun hoidetaan paklitakselilla, ja hoidon lopettamisen jälkeen sen kanssa, ei ole mitään immunisointia (rokotteet) ilman lääkärin hyväksyntää. Paklitakseli saattaa alentaa elimistön vastustuskykyä ja rokote ei ehkä toimi yhtä hyvin tai saatat saada tartunnan rokotteen on tarkoitus estää. Lisäksi sinun ei pitäisi olla noin muita henkilöitä asuu taloudessanne, jotka saavat elävän rokotteen, koska on olemassa mahdollisuus ne voisivat siirtää viruksen sinulle. Joitakin esimerkkejä elävien rokotteiden kuuluvat tuhkarokko-, sikotauti, influenssa (nenän flunssa rokote), poliovirus (suullista), rotavirus, ja vihurirokko. Älä päästä lähelle niitä ja eivät pysy samassa huoneessa niiden kanssa kovin pitkään. Jos sinulla on kysyttävää, keskustele lääkärin.

Oikea käyttö paklitakselin

Paklitakseli voi tilapäisesti alentaa määrä valkosolujen veressä, lisäämällä mahdollisuus saada infektio. Se voi myös alentaa verihiutaleiden määrää, jotka ovat tarpeen asianmukaista veren hyytymistä. Jos näin tapahtuu, on olemassa tiettyjä varotoimia voit ottaa, varsinkin kun verenkuva on alhainen, vähentää infektioriskiä tai verenvuotoa

paklitakseli voi aiheuttaa perifeeristä neuropatiaa. Tarkista lääkäriltä heti, jos olet ottaa polttava, puutumista, pistelyä, tai kivulias tunnetta käsivarsissa, kädet, jalat, tai jalat kun paklitakseli.

Syöpä lääkkeet voivat aiheuttaa ripulia, pahoinvointia tai oksentelua useimmat ihmiset, joskus jopa saatuaan lääkkeitä sen estämiseksi. Käänny lääkärin tai sairaanhoitajan muita tapoja hallita näitä ei-toivottuja vaikutuksia, jos sinulla on vielä pahoinvointia tai oksentelua saatuaan lääkettä.

Älä ota muita lääkkeitä, ellei niitä ole keskusteltu lääkärin kanssa. Tämä sisältää reseptiä tai nonprescription (over-the-counter [OTC]) lääkkeet ja kasviperäisten tai vitamiineja.

Yhdessä sen tarvitaan vaikutuksia, lääke voi aiheuttaa joitakin ei-toivottuja vaikutuksia. Vaikka kaikkia näitä haittavaikutuksia saattaa esiintyä, jos niitä ilmenee, ne saattavat vaatia hoitoa.

Tarkista lääkäriltä tai hoitajalle välittömästi, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista ilmenee

Joitakin haittavaikutuksia voi esiintyä, jotka eivät yleensä tarvitse lääkärin hoitoa. Nämä haittavaikutukset voivat pois hoidon aikana kuin kehon sopeutuu lääkettä. Myös terveydenhuollon ammattilainen voi pystyä kertoa keinoja estää tai vähentää joitakin näistä haittavaikutuksista. Tarkista hoitohenkilökunnalle, jos jokin seuraavista haittavaikutuksista edelleen tai ovat haittaavia tai jos sinulla on kysyttävää niistä

Muut haittavaikutus saattaa myös esiintyä joillakin potilailla. Jos havaitset muita vaikutuksia, kysy terveydenhuollon ammattilainen.

Varotoimet Vaikka paklitakseli

Saatavuus Rx Reseptilääke

Raskaus Luokka D positiivinen todiste riski

CSA Aikataulu N Ei hallitusti huume

Hyväksyntähistoria Kalenteri Drug historiaa FDA

Rintasyöpä, Metastasoitunut tamoksifeenin, anastrotsoli, letrotsoli, Arimidex, Taxol, Xeloda

paklitakseli Side Effects

paklitakseli

Rintasyöpä metotreksaatti, tamoksifeeni, anastrotsoli, letrotsoli, Arimidex, Taxol

Non-Small Cell Lung Cancer Avastin, metotreksaatti, taksoli, sisplatiini, Opdivo, paklitakseli

Munasarjasyöpä Avastin, taksoli, karboplatiini, sisplatiini, syklofosfamidi, doksorubisiini